Βρειτε μας στα Social Media

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Φωτογραφίζει και φωτογραφίζεται στην Κρήτη!

Δημοσιεύτηκε

στις

Τσιτσιπάς
Διαφήμιση
Διαφήμιση
257 Shares

Με τον καλύτερο τρόπο στο πιο όμορφο μέρος και με αγαπημένους φίλους αποφάσισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς να περάσει την περίοδο της ανάρρωσης, μετά την λεπτή και δύσκολη χειρουργική επέμβαση στο χέρι του!

Ο Έλληνας πρωταθλητής του τέννις και Νο 4 της παγκόσμιας κατάταξης βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες οικογενειακώς στην Κρήτη όπου έχει αποφασίσει να συνδυάσει το τερπνόν μετά του ωφελίμου: Ανάρρωση με …κανονικές διακοπές χωρίς να σκέφτεται την επίπονη προπόνηση, αληθινή χαλάρωση, αλλά και τακτοποίηση εκκρεμοτήτων που τόσο καιρό είχε αφήσει λόγω των υποχρεώσεών του στο τέννις και στο τουρ.

Προσπαθεί να ηρεμήσει μετά από μια δύσκολη χρονιά, κάνει πολλές δραστηριότητες, συναντά φίλους και από τα παλιά (από τότε που ερχόταν στην Κρήτη ως παιδί ή τζούνιορ για να παίξει τένις).

Ταυτόχρονα ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει βρει χρόνο να αφιερώσει στον εαυτό του και σε αγαπημένες συνήθειες όπως είναι η φωτογραφία.

Μάλιστα έχει αποφασίσει να ασχοληθεί περισσότερο και γι’ αυτό το λόγο άρχισε να επισκέπτεται μοναδικά σημεία και μνημεία της Κρήτης, όπως η Κνωσός όπου βρέθηκε πριν 2 μέρες για να ξεναγηθεί, να φωτογραφηθεί και να φωτογραφίσει αφού μάλιστα λένε οι πληροφορίες κάτι…ετοιμάζει και θα είναι μια όμορφη έκπληξη αφού ο Τσιτσιπάς μπορεί να γίνει ο καλύτερος διαφημιστής της χώρας μας στο εξωτερικό μια και είναι από τα πλέον αναγνωρίσιμα πρόσωπα.

Πηγή: cretalive

Τσιτσιπάς
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap