Διαφήμιση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

To «μπαμ» του αιώνα! Τρελό διπλό της Σέριφ των Αθανασιάδη-Κολοβού στην έδρα της Ρεάλ | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Μυθικό, ανεπανάληπτο! Η πρωτάρα Σέριφ «έκλεισε» το νέο «Μπερναμπέου», έφυγε με τρίποντο από την έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης (1-2) χάρη σε αδιανόητη «ρουκέτα» του Τιλ στο 90′ και έγραψε ιστορία, κάνοντας την Ευρώπη να παραμιλά.

Ασύλληπτη εμφάνιση Αθανασιάδη με 10+ αποκρούσεις!

Η πρωταθλήτρια Μολδαβίας, κόντρα στη Βασίλισσα της Ισπανίας. Η πιο ανέλπιστη έκπληξη στην ιστορία των ομίλων και πρωτάρα στο Champions League, κόντρα στην πολυνίκη των 13 τροπαίων.

Κάθε σύγκριση μάταιη, κάθε πρόβλεψη άκυρη. Είναι η Σέριφ Τίρασπολ, του βγαλμένου από video-game, Γιώργου Αθανασιάδη και του Δημήτρη Κολοβού, του πρώην παίκτη των Ολυμπιακού, Άρη κι Ατρομήτου, Μπρούνο μέσα στο ανακαινισμένο σπίτι της Ρεάλ Μαδρίτης.

Και είναι νικήτρια, θριαμβεύτρια με τον πιο αδιανόητο τρόπο (1-2), με σκόρερ έναν παίκτη από το Ουζμπεκιστάν κι έναν από τον Λουξεμβούργο, με νικητήρια «ρουκέτα» στο 90ο λεπτό, είναι πρωτοπόρος με δύο στα δύο.

Κι αυτή είναι η γοητεία του Champions League!

Δείτε τις φάσεις από το ανεπανάληπτο διπλό της Σέριφ και τη μεγαλειώδη εμφάνιση του Αθανασιάδη:

Πηγή: gazzetta
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version