Βρειτε μας στα Social Media

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι Έλληνες πιτσιρικάδες έβαλαν τα γυαλιά στον γιο του Κριστιάνο! ΒΙΝΤΕΟ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Οι Έλληνες U15 «φρέναραν» τον Κριστιάνο Τζούνιορ και την Πορτογαλία στο 1-1!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός με την Εθνική Παίδων U15 της Πορτογαλίας, στο διεθνές τουρνουά «Vlatko Markovic» που διεξάγεται στην Κροατία. Ωστόσο, η ελληνική ομάδα U15 κοίταξε στα μάτια τους Ίβηρες και απέσπασε ισοπαλία 1-1, σε μια αναμέτρηση που συγκέντρωσε παγκόσμιο ενδιαφέρον χάρη στην παρουσία του γιου του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Οι μικροί διεθνείς της Ελλάδας δεν πτοήθηκαν από τη λάμψη του «Κριστιανίνιο» και προηγήθηκαν στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου με γκολ του Άρμπι Λούσκα του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, όσο ο Κριστιάνο Τζούνιορ παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο (μέχρι το 59ο λεπτό), η Πορτογαλία ήταν πίσω στο σκορ.

Η ισοφάριση ήρθε στο 81’ με τέρμα του Γκονζάλο Σάντος, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1. Παρά το αποτέλεσμα, ο γιος του CR7 είχε μερικές θεαματικές στιγμές που δεν πέρασαν απαρατήρητες.

Η παρουσία του Κριστιάνο Τζούνιορ τράβηξε τα βλέμματα όχι μόνο των ΜΜΕ, αλλά και σκάουτερ από 10 κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους – μεταξύ αυτών οι Μπάγερν Μονάχου, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γιουβέντους, Ίντερ και Τότεναμ – που παρακολούθησαν τον αγώνα αναζητώντας ταλέντα από το τουρνουά.

 

Πηγή: sdna

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση ANEK LINES
Διαφήμιση
Διαφήμιση vikos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ