Διαφήμιση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ένα Κρητικόπουλο στην κορυφή του κόσμου! Ο Στέφανος Βαβίλης με χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάλης | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ανέβασε τα Χανιά και όλη την Κρήτη στην κορυφή του κόσμο στο άθλημα της πάλης υποταγής, ο 17χρονος  Στέφανος Βαβίλης που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο για την Ελλάδα, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάλης Υποταγής U17, που διεξήχθη φέτος στην Πολωνία.

 

Γεννηθείς στα Χανιά το 2006, ο Βαβίλης ζει με τους γονείς του μόνιμα στο Ηράκλειο ενώ προπονείται σε Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο με τον Εμμανούλ Καραβάνο και Ιωάννη Αλεξανδράκη.

Αγωνιζόμενος στην ηλικιακή κατηγορία κάτω των 17 ετών και στην κατηγορία των 69 κιλών, ο Στέφανος Βαβίλης, πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάλης Υποταγής στην Πολωνία και έφθασε μέχρι το βάθρο.

Στον προκριματικό γύρο αντιμετώπισε τον Ισπανό Μακέλα και επικράτησε με 11-2. Στα προημιτελικά ο Ελληνας πρωταθλητής πάλεψε με τον Μαρσάλκαν (Καζακστάν) και με μεγάλη εμφάνιση επικράτησε με 11-0. Στον ημιτελικό ο Βαβίλης ηττήθηκε από Λιθουανό Κακαγοβίτσιους και πάλεψε για το χάλκινο μετάλλιο.

Απέναντι στον Ούγγρο Χαβας ο Βαβίλης ήταν εξαιρετικός νίκησε με 9-0 και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Πηγή: zarpanews

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version