Διαφήμιση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απίστευτο ξύλο στο Ρεάλ Μαδρίτης-Παρτιζάν | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ξέφυγε εντελώς η κατάσταση στη Μαδρίτη. Ενώ το Ρεάλ Μαδρίτης-Παρτιζάν πλησίαζε στο τέλος του, με τους Σέρβους να έχουν πάρει το ματς ουσιαστικά, η κατάσταση ξέφυγε εντελώς με πρωταγωνιστή τον Γιουλ. Ο έμπειρος Ισπανός έκανε αντιαθλητική κίνηση πάνω στον Πάντερ κι εκεί μετατράπηκε το ματς σε… πυγμαχία και κατς μαζί!

Ενεπλάκησαν οι περισσότεροι παίκτες των δύο ομάδων, αντάλλαξαν γροθιές, ενώ υπήρξαν και λαβές πάλης. Ο Γιαμπουσέλε ξέφυγε εντελώς και τραυμάτισε τον Έξουμ, ενώ οι γροθιές… έπεφταν «βροχή»!

Είναι σαφές πως το ματς αυτό θα έχει συνέχεια, καθώς πρόκειται για τα χειρότερα επεισόδια ανάμεσα σε παίκτες, από το φιλικό ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Σερβία στο ΟΑΚΑ. Τιμωρίες αλλά και τραυματισμοί θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες.




Πηγή: newsbomb

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version