PLUS +
Σάλος με το άθλιο σχόλιο του Δημήτρη Οικονόμου: «Ίσως να είναι καλύτερα να είσαι νεκρός παρά σε καροτσάκι» | ΒΙΝΤΕΟ

Σάλος για το απρεπές σχόλιο
Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε σχόλιο του γνωστού δημοσιογράφου Δημήτρη Οικονόμου σχετικά με το τροχαίο που έγινε στη Βάρη.
Υπενθυμίζεται ότι το σοκαριστικό τροχαίο είχε απολογισμό έναν νεκρό και έναν βαριά τραυματία, με το περιστατικό να σημειώνεται στη συμβολή των οδών Αγίας Λαύρας και Τερψιχόρης, όταν ΙΧ υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες βγήκε εκτός πορείας και προσέκρουσε πάνω σε τοίχο.
Με αφορμή το εν λόγω τροχαίο, ο Δημήτρης Οικονόμου στον αέρα της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ ανέφερε πως «πέρα από τους νεκρούς, δεκάδες ή και εκατοντάδες ανάπηροι θα περάσουν τη ζωή τους σε καροτσάκι.
Σκέψου τον εαυτό σου σε ένα καροτσάκι, ίσως είναι η καλύτερη περίπτωση να είσαι νεκρός, από το να είσαι σε ένα καρότσι από το πρωί μέχρι το βράδυ. Όμηρος. Το λέω με μεγάλη αγάπη στους ανθρώπους αυτούς».
Αντιδράσεις στο διαδίκτυο
Όπως ήταν αναμενόμενο, το σχόλιο του γνωστού δημοσιογράφου προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, ιδιαίτερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
«Και ποιος είσαι εσύ που θα πεις τί είναι καλύτερο για τον άλλον άνθρωπο; Ποιος σε ρώτησε εσένα; Έλεος πια βγάλτε το σκασμό φερέφωνα της ΝΔ».
«Μην αγαπάς τόσο πολύ εσύ!!! Θα πάθεις τίποτα!! Έχεις δώσει άλλο νόημα στην λέξη ανόητος».
«Σκουπίδια γεννηθήκατε και θα παραμείνετε…».
Σχόλια στα σόσιαλ μίντια για τον Δημήτρη Οικονόμου

-
ΗΡΑΚΛΕΙΟ2 ημέρες πριν
Απέραντη θλίψη για τον θάνατο του γιατρού των “ματιών” πολλών Ηρακλειωτών!
-
ΚΡΉΤΗ3 ημέρες πριν
Τεράστιος σάλος στην Κρήτη: Πασίγνωστος καλλιτέχνης εμπλέκεται σε υπόθεση πορνογραφίας
-
Κόσμος2 ημέρες πριν
Τραγωδία στη Βόρεια Μακεδονία: Δεκάδες νεκροί από φωτιά σε νυχτερινό κέντρο
-
Ρέθυμνο2 ημέρες πριν
Ξέρατε ότι στο Ρέθυμνο έχουμε Παγκόσμιους Πρωταθλητές που εκτρέφουν καναρίνια;