Βρειτε μας στα Social Media
 

PLUS +

Η είδηση-ανέκδοτο της χρονιάς: Πήγαν να κλέψουν το σπίτι του Μιχάλη Ζαμπίδη!

Δημοσιεύτηκε

στις

Ζαμπίδης
Διαφήμιση
Διαφήμιση
622 Shares

Πήγαν να κλέψουν χωρίς να ξέρουν σε ποιον ανήκει το σπίτι και τελικά ο ιδιοκτήτης ήταν ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του Kick boxing, επέστρεφε στο σπίτι του με τη σύντροφό του και την ώρα που πάρκαρε το αυτοκίνητό του ο ένας από τους δύο ληστές προσγειώθηκε κοντά του και έπεσε πάνω στον Ζαμπίδη.

Αμέσως τον αναγνώρισε και πανικοβλήθηκε. Την ίδια στιγμή η σύντροφός του είχε τραβήξει φωτογραφίες και βίντεο με τους δύο ληστές

«Με βλέπει, πάει να φύγει και πάει και ο άλλος που ήταν μπροστά μου να φύγει και τότε του λέω: «Και θα σε προλάβω και θα σε χτυπήσω μετά. Μου λέει “εντάξει” και φωνάζει και τον άλλο τον συνέταιρο και του λέω “Εδω είναι το σπίτι μου”» περιέγραψε ο Ζαμπίδης.

Το περιστατικό έγινε το απόγευμα της Κυριακής στις 17.30 και όταν ο Ζαμπίδης τον ρώτησε τι κάνει εκεί, εκείνος απάντησε ότι τραβάει φωτογραφίες. Ο Ζαμπίδης τον ρώτησε πάλι αν τραβάει φωτογραφίες για το Instagram ή για να κλέψει, ο κλέφτης τραβήχτηκε και είδε τον δεύτερο να προσπαθεί να ανοίξει την πόρτα με κατσαβίδι. Δεν τα κατάφερε γιατί οι πόρτες είναι ενισχυμένες. Στη συνέχεια προσπάθησε να φύγει και ο Ζαμπίδης του είπε να μην το κάνει γιατί θα τον προλάβει. «Εδώ είναι το σπίτι μου» τους είπε ο Ζαμπίδης και οι δύο τράπηκαν σε φυγή.

Ο πρωταθλητής δεν έκανε καμία κίνηση γιατί όπως είπε είχε ήδη φωνάξει την αστυνομία και επεσήμανε ότι ήδη έχουν ταυτοποιηθεί και ότι ο ένας είναι Έλληνας 17.5 χρονών και έχει συλληφθεί 17! φορές για διαρρήξεις.

Πηγή: huffingtonpost

Ζαμπίδης
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap