Βρειτε μας στα Social Media

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απίστευτο περιστατικό σε αγώνα Γ’ Εθνικής: Οπαδός εισέβαλε στο παρκέ και έσπρωξε παίκτη του Απόλλωνα Πάτρας

Διαφήμιση
Διαφήμιση
28 Οκτωβρίου 2025 - 20:54

Ένα απίστευτο σκηνικό σημειώθηκε στον αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στον Απόλλωνα Πάτρας και τον Εθνικό Λιβαδειάς για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (National League 1), προκαλώντας ένταση και προσωρινή διακοπή του παιχνιδιού.

Η στιγμή της έντασης στο παιχνίδι

Το περιστατικό συνέβη στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Αμερικανός γκαρντ του Απόλλωνα, Πιέρ, πέτυχε καλάθι και ζήτησε φάουλ. Εκείνη τη στιγμή, ένας οπαδός από την κερκίδα φάνηκε να εξοργίζεται, μπήκε στο παρκέ και έσπρωξε τον παίκτη μπροστά στα μάτια όλων.

Σύμφωνα με το protothema, ο άνδρας κινήθηκε με έντονο εκνευρισμό προς τον αθλητή, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες και οι διαιτητές προσπάθησαν αμέσως να συγκρατήσουν την κατάσταση.

Η επέμβαση της αστυνομίας

Οι διαιτητές διέκοψαν αμέσως το παιχνίδι και κάλεσαν τις αστυνομικές δυνάμεις να παρέμβουν. Ο εισβολέας απομακρύνθηκε από το γήπεδο, ενώ το ματς συνεχίστηκε λίγα λεπτά αργότερα μέσα σε έντονο κλίμα.

Το αποτέλεσμα και οι αντιδράσεις

Παρά την αναστάτωση, ο Απόλλωνας Πάτρας κατάφερε να διατηρήσει τον έλεγχο του παιχνιδιού και επικράτησε τελικά με 72–63 απέναντι στον Εθνικό Λιβαδειάς.

Η διοίκηση του Απόλλωνα αναμένεται να καταθέσει αναφορά στην Ομοσπονδία για το περιστατικό, ενώ οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ποινικών ευθυνών για τον οπαδό που εισέβαλε στο παρκέ.

Δείτε το βίντεο

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vikos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ