Βρειτε μας στα Social Media

PLUS +

Σασμός: Ενάμιση χρόνο μετά ξεκινά η δίκη του Αστέρη – Η Αργυρώ μεγαλώνει το παιδί της με το Σταύρο

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Σασμός στα επόμενα επεισόδια θα μεταφερθεί 1,5 χρόνο μετά. Πώς θα είναι οι χαρακτήρες τότε;

Σασμός επόμενα επεισόδια: Μεγάλη ανατροπή στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha καθώς το σενάριο μας μεταφέρει στις ζωές των αγαπημένων μας ηρώων ενάμιση χρόνο μετά.

Στα πρόσφατα «Σασμός spoiler» οι εξελίξεις της συνέχειας συγκλονίζουν ιδιαίτερα μετά από τα νέα ότι η Καλλιόπη θα σκοτώσει τον Άγγελο!  Την ίδια ώρα το μέλλον του Νικηφόρου του επιφυλάσσει κι άλλες μεγάλες εκπλήξεις.

Όλα αυτά όμως θα συμβούν ενάμιση χρόνο μετά από το σημείο της ιστορίας στο οποίο βρισκόμαστε τώρα. Ο Σασμός, ο οποίος συνεχίζει να σαρώνει τη τηλεθέαση, θα πραγματοποιήσει timeskip και τα επόμενα επεισόδια θα μας συστήσουν τις ζωές των χαρακτήρων της σειράς 1,5 χρόνο μετά. Τι θα συμβεί τότε;

Καταρχάς η Αργυρώ έχει φτιάξει τη ζωή της και βρίσκεται ακόμη στα Γιάννενα με τη μητέρα της. Είναι μαζί με τον Σταύρο και μεγαλώνουν μαζί το παιδί τους.

Ο Μαθιός συναντάει μεγάλες οικονομικές δυσκολίες την ώρα που ο Άγγελος παίρνει από τον ίδιο και τη Καλλιόπη τη μισή τους περιουσία καθώς του ανήκει. Η χρεοκοπία του γιου της θα είναι αυτή που θα οδηγήσει την Καλλιόπη στα άκρα με τον Άγγελο.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η δίκη του Αστέρη αφορμή για να τον ξανασυναντήσει η Αργυρώ

Μία εξέλιξη όμως ξαναενώνει όλους τους χαρακτήρες και φέρνει καταιγιστικές εξελίξεις. Η δίκη του Αστέρη για τη δολοφονία του Πετρή αρχίζει!

Η είδηση δεν αφήνει ανεπηρέαστη την Αργυρώ η οποία όσο και να έχει προχωρήσει στη ζωή της έχει ακόμη τα φαντάσματα του παρελθόντος να την ακολουθούν.

Η Αργυρώ επιστρέφει στη Κρήτη προκειμένου να παραβρεθεί στη δίκη. Θέλει να ακούσει τη κατάθεση του άντρα που αγάπησε όσο κανέναν άλλο και αυτός σκότωσε τον αδερφό της.

Η Αργυρώ βρίσκεται στη δίκη του Αστέρη και τα συναισθήματά της είναι ανεξέλεγκτα. Δεν ξέρει πως να διαχειριστεί τη κατάσταση. Παρότι έχει προχωρήσει στη ζωή της τα ερωτήματα που έχει για το λόγο που έκανε το φόνο ο Αστέρης τη βασανίζουν και ψάχνει ακόμη απαντήσεις.

sportime.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση marianblue
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
marianblue
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap