Βρειτε μας στα Social Media

PLUS +

Ντόρα για τα 10 χρόνια από το θάνατο της Μαρίκας: «Είναι σαν να ακούω την φωνή σου κάθε μέρα…»

Δημοσιεύτηκε

στις

Ντόρα Μαρίκα
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαν σήμερα στις 6 Μαϊου του 2012 έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 χρόνων η Μαρίκα Μητσοτάκη. Η κόρη της, Ντόρα Μπακογιάννη δεν την ξεχνά στιγμή και 10 χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της κάνει μια συγκινητική ανάρτηση στο Twitter.

Η γνωστή πολιτικός ανέβασε μια παλιά φωτογραφία όπου είναι αγκαλιά με τη μητέρα της, Μαρίκα Μητσοτάκη και έγραψε χαρακτηριστικά: «Πέρασαν κιόλας 10 χρόνια και είναι σαν να ακούω τη φωνή σου κάθε μέρα».

Η ανάρτηση της Ντόρας Μπακογιάννη για τα 10 χρόνια από τον θάνατο της μητέρας της:

Η Μαρίκα Μητσοτάκη πέθανε έπειτα από νοσηλεία της στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο. Στις 17 Απριλίου του 2012 είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο. Εκεί υπεβλήθη σε σειρά εξετάσεων, καθώς η κατάσταση της ήδη βεβαρυμένης υγείας της παρουσίασε επιδείνωση. Η σύζυγος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη αντιμετώπιζε επί σειρά ετών κινητικά προβλήματα, τα οποία την κρατούσαν καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι.

Η Μαρίκα Μητσοτάκη ήταν γόνος της ευκατάστατης οικογένειας Γιαννούκου, γεννηθείσα στις 29 Νοεμβρίου του 1930. Ήταν σύζυγος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και είχαν αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδια: τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, την Ντόρα Μπακογιάννη, την Αλεξάνδρα Μητσοτάκη,και την Αικατερίνη Μητσοτάκη.

Πέντε χρόνια μετά τον θάνατο της Μαρίκας Μητσοτάκη, το 2017 έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 99 χρόνων και ο πατέρας της Ντόρας Μπακογιάννη, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Ντόρα Μαρίκα
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση cretan
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap