VIRAL
Νεαρός βούτηξε στον Θερμαϊκό, φωνάζοντας για την Κρήτη | ΒΙΝΤΕΟ

Νεαρός εκμεταλλεύτηκε τις υψηλές θερμοκρασίες, έπεσε στα νερά του Θερμαϊκού Πέμπτη 9 Οκτωβρίου φωνάζοντας για την Κρήτη
Ένα μάλλον ασυνήθιστο περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι της Πέμπτης 9 Οκτωβρίου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ένας νεαρός Σέρβος αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν στην περιοχή και βούτηξε στα νερά του Θερμαϊκού κόλπου, προκαλώντας την έκπληξη των περαστικών.
Η πρόκληση της βουτιάς και η Κρήτη
Ο νεαρός, λίγο πριν πέσει στη θάλασσα, φώναξε δυνατά ένα σύνθημα για την Κρήτη, γεγονός που έγινε αμέσως θέμα συζήτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκεί όπου ανέβηκε και το σχετικό βίντεο.
Η στιγμή πριν τη βουτιά
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Σέρβος Θερμαϊκός βρισκόταν σε κεντρικό σημείο του λιμανιού όταν πήρε την απόφαση να κάνει την βουτιά του. Η θερμοκρασία ήταν ιδιαίτερα καλή για την εποχή, κάτι που πιθανόν τον οδήγησε σε αυτή την πράξη. Αμέσως μετά την πτώση του, οι παρευρισκόμενοι, αν και αιφνιδιάστηκαν, έδειξαν να διασκεδάζουν με την κίνηση του νεαρού.
Το βίντεο που έγινε viral στο TikTok
Το βίντεο με τη βουτιά, έχει ήδη αναρτηθεί στην πλατφόρμα του TikTok, όπου και έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές, συγκεντρώνοντας χιλιάδες προβολές και σχόλια μέσα σε ελάχιστες ώρες.
Η απρόσμενη κίνηση του νεαρού Σέρβου στον Θερμαϊκό κόλπο, σε συνδυασμό με το σύνθημα για την Κρήτη, αποτελεί ένα ακόμη παράδειγμα της ψηφιακής εποχής, όπου ένα στιγμιότυπο μπορεί να κάνει τον γύρο του διαδικτύου μέσα σε ελάχιστο χρόνο.
@theodosis.liapakisΓια την Κρήτη…♬ πρωτότυπος ήχος – Theodosis Liapakis
-
ΚΡΉΤΗ1 ημέρα πριν
Εξελίξεις στην υπόθεση Βοριζίων: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της έκρηξης
-
ΚΡΉΤΗ2 ημέρες πριν
Μεγάλη υπόθεση ζωοκλοπών πίσω από το μακελειό στα Βορίζια: Εύρημα για τη βόμβα σε σπηλιά
-
ΚΡΉΤΗ3 ημέρες πριν
Η φωνή μέσα από το χωριό: Ένας παλιός Βοριζιανός αποκαλύπτει τι έφταιξε στα Βορίζια | ΒΙΝΤΕΟ
-
PLUS +1 ημέρα πριν
Πρόστιμο 350 ευρώ σε όλους τους οδηγούς αν οι πινακίδες κυκλοφορίας έχουν αυτήν τη μορφή – Τι προβλέπει ο νέος ΚΟΚ




