Βρειτε μας στα Social Media
 

PLUS +

Τρεις φυσικοί τρόποι για να διώξετε τα μυρμήγκια | BINTEO

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS
1 Share

Τα μυρμήγκια είναι από τα πλέον συμπαθητικά έντομα.

Μάλιστα υπάρχουν ένα κάρο λαϊκοί μύθοι που εξυμνούν την εργατικότητα και την υπομονή τους.

Όμως αν για κάποιο λόγο τρυπώσουν στο σπίτι σας, μπορούν να γίνουν ένας κακός μπελάς!

Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε χημεία για να διώξετε μια και καλή τα μυρμήγκια από την κουζίνα, τα υπνοδωμάτια και όλα τα άλλα δωμάτια του σπιτιού και του εξοχικού σας.

 

Τα φυσικά απωθητικά ενάντια στα μυρμήγκια

Λεμόνι ή ξίδι

Τα μυρμήγκια θα φύγουν αν ρίξετε χυμό λεμονιού σε πόρτες, παράθυρα και γενικά όλες τις εισόδους και τις εξόδους του σπιτιού. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με το λευκό ξίδι. Για κάποιον περίεργο λόγο απεχθάνονται τη μυρωδιά αυτών των δύο -και ιδιαίτερα του ξιδιού. Επομένως καθαρίστε με ξίδι όλες τις επιφάνειες από τις οποίες συνηθίζουν να περνούν και θα κάνετε πάρα πολύ καιρό να τα συναντήσετε ξανά.

Αλάτι

Μπορεί εμείς να το βάζουμε στο φαϊ, οι φίλοι μας τα μυρμήγκια όμως δε θέλουν ούτε να το βλέπουν ζωγραφιστό. . Ρίξτε λίγο αλάτι σε πόρτες και παράθυρα και θα μείνουν μακριά. Κάντε το ίδιο αν ανακαλύψετε κάποια φωλιά τους. Ρίξτε αλάτι στον είσοδο της φωλιάς. Α, ναι! Εκτός από το αλάτι και το ρύζι έχει τα ίδια αποτελέσματα.

Σαπούνι

Πάρτε σαπούνι, διαλύστε το σε νερό, βάλτε σε ποτιστήρι και ψεκάστε. Τα έντομα αυτά παθαίνουν αφυδάτωση με αυτόν τον τρόπο και πεθαίνουν. Αν είστε λοιπόν πολύ ζωόφιλος, αποφύγετε αυτή τη μέθοδο.

Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap