PLUS +
Μαρίνα Σάττι: «Βαλ’ τες στα αυτιά σου για να μην ακούς τις βόμβες» – Η απάντηση στον Ισραηλινό δημοσιογράφο
Η επίθεση του Ισραηλινού δημοσιογράφου και το σχόλιο της Σάττι
Η Μαρίνα Σάττι βρέθηκε στο στόχαστρο Ισραηλινού δημοσιογράφου, έπειτα από την εμφάνισή της στο Euroclub, στο πλαίσιο του Α’ Ημιτελικού της Eurovision. Ο Γιανίβ Ντορνμπούς, δημοσιογράφος της ιστοσελίδας «Walla», ανέβασε ειρωνικά βίντεο και φωτογραφίες, σχολιάζοντας με προσβλητικό τρόπο τη Σάττι.
Συγκεκριμένα, δημοσίευσε βίντεο από την εμφάνισή της και στη συνέχεια έδειξε ένα ζευγάρι ωτοασπίδες, υπονοώντας την ανάγκη χρήσης τους για να μην ακούει τη μουσική της. Επιπλέον, ανέσυρε από το αρχείο του μία φωτογραφία από τη συνέντευξη Τύπου της περσινής Eurovision, όπου η Μαρίνα Σάττι είχε εμφανιστεί να χασμουριέται την ώρα που μιλούσε η εκπρόσωπος του Ισραήλ, Έντεν Γκολάν.
Η απάντηση της Μαρίνας Σάττι μέσω Instagram
Η Ελληνίδα καλλιτέχνις δεν άφησε ασχολίαστη την επίθεση. Μέσα από προσωπικό μήνυμα στον δημοσιογράφο, η Σάττι έδωσε τη δική της αιχμηρή απάντηση:
«Ωτοασπίδες; Βαλ’ τες στα αυτιά σου για να μην ακούς τις βόμβες που πέφτουν, bitch».
Με τη φράση αυτή, η Σάττι αναφέρθηκε ευθέως στους ισραηλινούς βομβαρδισμούς στη Λωρίδα της Γάζας, όπου σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Υγείας της Γάζας, ο απολογισμός των θυμάτων ξεπερνά τους 52.900 νεκρούς Παλαιστίνιους και πάνω από 119.000 τραυματίες.
Η απήχηση της απάντησης και οι αντιδράσεις
Η απάντηση της Σάττι έγινε γρήγορα θέμα συζήτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με χρήστες να σχολιάζουν το αιχμηρό ύφος της αλλά και το πολιτικό υπονοούμενο της δήλωσής της.
Η ίδια δεν έχει προβεί σε δημόσια δήλωση για το περιστατικό, πέραν του μηνύματος στον δημοσιογράφο. Το περιστατικό έρχεται σε μία περίοδο έντονης γεωπολιτικής έντασης, όπου κάθε δημόσια τοποθέτηση έχει ισχυρό αντίκτυπο.

-
ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πριν
Ξέσπασε η Γλυκερία: «Πάτε καλά ρε; Εμένα κινδυνεύει η ζωή μου και εσείς για δύο λεπτά δημοσιότητας μας ξεφτιλίζετε;»
-
Ρέθυμνο2 ημέρες πριν
Νέο ακτοπλοϊκό δρομολόγιο: Εντυπωσιακή εκκίνηση για τη σύνδεση Ρεθύμνου – Μήλου – Πειραιά
-
PLUS +3 ημέρες πριν
Μια Κρητικιά στον Εκατομμυριούχο – Δείτε πως τα πήγε
-
Ρέθυμνο3 ημέρες πριν
Πένθος στα Ανώγεια: «Έφυγε» από τη ζωή ο Νικόλαος Καράτζης