Βρειτε μας στα Social Media
 

PLUS +

Τα 3 κόλπα για να ΜΗΝ ξαναδείς κατσαρίδα στο σπίτι σου

Δημοσιεύτηκε

στις

κατσαρίδες
Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS
336 Shares

Μία από τις χειρότερες και πιο δυσάρεστες συναντήσεις που μπορείτε να έχετε μέσα στο σπίτι σας είναι να έρθετε αντιμέτωποι με μία κατσαρίδα. Δεν έχει σημασία αν είναι μεγάλη ή μικρή ή αν διαθέτει φτερά. Το θέμα είναι ότι κατάφερε να τρυπώσει στο σπίτι.

Θα έχετε παρατηρήσει ότι αγαπημένα τους μέρη είναι κυρίως κάτω από τα ντουλάπια του νιπτήρα, πίσω από τα ντουλάπια του νεροχύτη ή κάτω από μεγάλες συσκευές. Συνήθως τις συναντάμε στην κουζίνα ή στο μπάνιο που είναι τα δύο αγαπημένα τους δωμάτια. Ο λόγος που τις περισσότερες φορές τις βλέπετε τη νύχτα είναι επειδή αντιπαθούν το φως του ήλιου, οπότε εκείνη την ώρα βγαίνουν προς αναζήτηση φαγητού.

Δυστυχώς, είναι πολύ πιθανό να αντικρίσετε αυτά τα αηδιαστικά έντομα γι’ αυτό και εμείς είμαστε εδώ για να σας πούμε τι μπορείτε να κάνετε ώστε να αποφύγετε μελλοντικές συναντήσεις και να κρατήσετε το σπίτι σας καθαρό.

Πώς λοιπόν θα καταφέρουμε να κρατήσουμε τις κατσαρίδες μακριά;

Δείτε παρακάτω τις 3 πιο φυσικές και ασφαλείς μεθόδους να κάνετε τις κατσαρίδες να απομακρυνθούν από το σπίτι σας:

1. Ένα μείγμα σόδας και ζάχαρης

Ανακατέψτε ένα μέρος μαγειρικής σόδας και ένα μέρος ζάχαρης άχνης και «πασπαλίστε» το μείγμα κοντά στα σημεία που έχετε παρατηρήσει ότι διέρχονται οι κατσαρίδες. Ο συνδυασμός ζάχαρης και σόδας είναι θανατηφόρος για τα συγκεκριμένα έντομα.

2. Διάλυμα αμμωνίας

Σε ένα κουβά γεμάτο νερό, ρίξτε 2 φλιτζάνια αμμωνίας και με αυτό το διάλυμα καθαρίστε το νεροχύτη της κουζίνας και τις υδρορροές στο σπίτι. Η μυρωδιά της αμμωνίας θα κρατήσει μακριά τις κατσαρίδες. Επαναλάβετε μία φορά την εβδομάδα.

3. Αποξηραμένα φύλλα δάφνης

Κάντε τα σκόνη και ρίξτε τα κοντά σε περιοχές και σημεία απ’ όπου έχετε παρατηρήσει ότι διέρχονται συχνά οι κατσαρίδες. Η μυρωδιά της δάφνης είναι απωθητική για τα έντομα.

Αν δυστυχώς το πρόβλημα συνεχιστεί, θα χρειαστεί να απευθυνθείτε σε κάποια εταιρεία απολύμανσης.

 

κατσαρίδες
Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap