Βρειτε μας στα Social Media

PLUS +

Κληρονόμος δεν μπορεί να έχει πρόσβαση σε κληρονομιά 12 εκ. επειδή…. δεν θέλει να εργαστεί!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση xalkiadakis
Διαφήμιση xalkiadakis
19 Shares

Μια νεαρή Αυστραλή φέρεται να στερείται πρόσβασης σε μια κληρονομιά 12 εκατομμυρίων δολαρίων επειδή αρνείται να εκπληρώσει τον όρο στην κληρονομιά του αείμνηστου πατέρα της – να βρει μια σταθερή δουλειά.

Η Κλερ Μπράουν δικαιούται περιουσία 12 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά της απαγορεύεται η πρόσβαση στην κληρονομιά της επειδή δεν έχει ακόμη εκπληρώσει τις απαιτήσεις που θέτει ο εκλιπών πατέρας της στη διαθήκη του.

Η νεαρή πρέπει να βρει μια μόνιμη δουλειά και να «συνεισφέρει κάτι στην κοινωνία» για να αποκτήσει πρόσβαση στα εκατομμύρια, αλλά αρνείται να το κάνει, χαρακτηρίζοντας τις συνθήκες μη ρεαλιστικές λόγω της κατάστασης της υγείας της.

«Καταλαβαίνω γιατί αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να είμαι ένα λειτουργικό μέλος της κοινωνίας, ωστόσο, πρέπει να εξετάσετε τη διάγνωσή μου και να συνειδητοποιήσετε ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί», είπε η Κλερ στο A Current Affair. «Δεν πρόκειται να μάθω να οδηγώ επειδή έχω ΔΕΠΥ.».

Η Μπράουν αυτή τη στιγμή ζει με τα χρήματα τηςπρόνοιας στο Μούντ Ντρούλιτ, στα δυτικά προάστια του Σίδνεϊ, με τη σύζυγό της Λόρεν και την κόρη τους.

Ο επιτυχημένος έμπορος πατέρας της γυναίκας, ο Κρις, φέρεται να της έδινε ένα εβδομαδιαίο επίδομα 500 δολαρίων, αλλά της το έκοψε με αποτέλεσμα εκείνη να αναγκαστεί να ζητήσει χρήματα από την πρόνοια.

Όταν ο Κρις πέθανε νωρίτερα φέτος, της άφησε την οικογενειακή περιουσία με δύο μόνο προϋποθέσεις: να βρει δουλειά και να συνεισφέρει κάτι στην κοινωνία, δύο πράγματα που η Κλερ θεωρεί αδύνατα.

.
A Current Affair

«Είμαι ξεφτιλισμένη εκατομμυριούχος γιατί βρίσκομαι διαρκώς σε ταραχή και δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι′ αυτό», είπε η 26χρονη γυναίκα. «Δώσε μου αυτό που δικαιωματικά μου ανήκει.»

Η Κλερ ισχυρίζεται ότι έχει σοβαρό έλλειμμα προσοχής που την εμποδίζει να εκπληρώσει τους όρους της κληρονομίας του αείμνηστου πατέρα της.

Ερωτηθείσα αν θέλει να πιάσει δουλειά, η 26χρονη απάντησε «ναι και όχι», επικαλούμενη και πάλι την αναπηρία της, αλλά οι δηλώσεις της καθιστούν αρκετά σαφές ποια είναι η θέση της στο θέμα…

«Θέλω μόνο αυτό που δικαιωματικά είναι δικό μου», είπε η Κλερ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση vision
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση gialos
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap