PLUS +
Μια Κρητικιά στον Εκατομμυριούχο – Δείτε πως τα πήγε
Κέλλυ Δενδράκη από τις Μοίρες: Η πορεία της στον Εκατομμυριούχο
Μία Κρητικιά από τις Μοίρες βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στο χθεσινό επεισόδιο του τηλεπαιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος». Η εκπομπή προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, 19 Ιουνίου, με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Πρόκειται για την Κέλλυ Δενδράκη, η οποία κατάγεται από τις Μοίρες του Δήμου Φαιστού, αλλά διαμένει στην Αθήνα.
Το προφίλ της διαγωνιζόμενης
Η Κέλλυ Δενδράκη, αν και έχει σπουδάσει Νοσηλευτική, απασχολείται στην υποδοχή του Εθνικού Θεάτρου. Στο παρελθόν, έχει δοκιμαστεί σε μικρούς ρόλους σε διαφημίσεις και τηλεοπτικές παραγωγές. Η ίδια υπήρξε ένθερμη καπνίστρια, αλλά το διέκοψε ξαφνικά. Πλέον, ακολουθεί διατροφικό πρόγραμμα και έχει μειώσει σημαντικά το σωματικό της βάρος. Συμμετείχε στο παιχνίδι με στόχο να εξασφαλίσει 15.000 ευρώ. Αυτό το ποσό θα κάλυπτε την αγορά ενός αυτοκινήτου.
Ατυχία στην ερώτηση για το νόμισμα
Δυστυχώς, η Κέλλυ από τις Μοίρες δυσκολεύτηκε στην 6η ερώτηση, αξίας 1.000 ευρώ. Η ερώτηση ήταν η εξής: «Αν ταξιδέψουμε στη Ρουμανία με ποιο νόμισμα θα συνδιαλλαγούμε: Α) Λέβα, Β) Λεκ, Γ) Ζλότι, Δ) Λέου».
Βοήθειες που δεν απέδωσαν
Η διαγωνιζόμενη, αν και έδειχνε να προτιμά την επιλογή «Λέβα», ζήτησε τη συνδρομή του κοινού. Η βοήθεια, ωστόσο, δεν ήταν καθοριστική: 35% ψήφισε «Λέβα», 28% «Λεκ», 28% «Ζλότι» και μόλις 9% «Λέου».
Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε και το «50-50». Αυτό απέκλεισε δύο λανθασμένες επιλογές, αφήνοντας τις απαντήσεις «Ζλότι» και «Λέου». Η Κέλλυ επέλεξε το «Ζλότι». Η σωστή απάντηση όμως ήταν το «Λέου». Έτσι, αποχώρησε από το παιχνίδι με 500 ευρώ.
Το νόμισμα της Ρουμανίας και η συνέχεια
«Ήσουν καταδικασμένη», σχολίασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. «Πέσαμε σε φάση που δεν τη γνώριζε τη σωστή απάντηση καθόλου το κοινό». Η Κέλλυ, εκ των υστέρων, εκτίμησε: «Έπρεπε να την αλλάξω την ερώτηση, αλλά δεν τη θεώρησα δύσκολη…».
Αξίζει να σημειωθεί πως το Λέβα αποτελεί νόμισμα της Βουλγαρίας, το Λεκ της Αλβανίας, και το Ζλότι της Πολωνίας. Σχετικά με τη Ρουμανία, το Λέου αναμένεται να αντικατασταθεί από το Ευρώ το 2026.
photocredits:Δια-SOS-τε τη Μεσαρά

-
ΚΡΉΤΗ2 ημέρες πριν
Κρήτη: Τούμπαρε φορτηγό στον ΒΟΑΚ- Ο οδηγός ζαλίστηκε από τη ζέστη
-
Ρέθυμνο2 ημέρες πριν
Ρέθυμνο: Μητέρα άρπαξε την κόρη της από τον πρώην σύζυγό της – Την εντόπισε η αστυνομία
-
Ρέθυμνο3 ημέρες πριν
Ρέθυμνο: Καταστηματάρχης της παλιάς πόλης καταγγέλλει στημένους ελέγχους από την ΑΑΔΕ – Διαμαρτυρίες και για τις μεθόδους διαπόμπευσης
-
Ρέθυμνο3 ημέρες πριν
Ρέθυμνο: Τροχαίο ατύχημα στον Μασταμπα- Μητέρα και παιδί στο νοσοκομείο