Διαφήμιση

ΥΓΕΙΑ

Κορονοϊός: Πάνω από 100 παιδιά με σύνδρομο Misc στην Ελλάδα

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

«Σήμερα άκουσα κι εγώ την είδηση για τον 11χρονο, δεν ξέρω για την πορεία του. Το σύνδρομο έχει καταγραφεί και στη χώρα μας με συνεργασία παιδιατρικών κέντρων.

Ο αριθμός των παιδιών με Misc και άλλων που μοιάζουν με Misc υπερβαίνει τα 100 στην Ελλάδα. Τα 50 παιδιά έχουν διαγνωσθεί με το σύνδρομο και άλλα που έχουν συμπτωματολογία που θα μπορούσε να αποδοθεί σε MIS-C.

Η σοβαρότητα της κατάστασης μειώνεται με τη γνώση της θεραπευτικής αντιμετώπισης. Πήραν τη θεραπεία τη σωστή και δεν είχαμε θανατηφόρο έκβαση, εκτός από ένα παιδί στην αρχή.

Ένα από τα ισχυρά επιχειρήματα για εμβολιασμό ήταν αυτή ακριβώς η σοβαρή κατάσταση. Δεν αφήνει κανένα σύστημα να μη συμμετέχει και κυρίως το κυκλοφορικό», ανέφερε η κα Θεοδωρίδου.

 

Πηγή: dikaiologitika

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version