Βρειτε μας στα Social Media

GOOD NEWS

Μπράβο τσολιά μου 👍 Πήγε να κάνει το εμβόλιο φορώντας φουστανέλα! | BINΤΕΟ

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

τσολιάς

Εμφάνιση με παραδοσιακή φουστανέλα έκανε ένας άνδρας, ο οποίος μετέβη σε εμβολιαστικό κέντρο προκειμένου να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Η επιλογή του αυτή, που δεν πέρασε απαρατήρητη, έγινε για συμβολικούς λόγους, όπως εξήγησε ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ και με αφορμή τη συμπλήρωση 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση.

“200 χρόνια πριν όλοι οι Έλληνες ενώθηκαν να αποτινάξουν τον τουρκικό ζυγό. Σήμερα πρέπει όλοι οι Έλληνες να ενωθούμε, να εμβολιαστούμε, να αποτινάξουμε τον κορονοϊό”, είπε ο άνδρας.

“Η Ελλάδα πρέπει να ζήσει” τόνισε και εξήγησε ότι επέλεξε τη συγκεκριμένη ενδυμασία για συμβολικούς λόγους, ώστε “να καλέσω όλους τους Έλληνες να συμμετάσχουν στον εμβολιασμό“.

Δείτε το βίντεο:

 

Πάνω από 1.120.000 εμβολιασμοί

Όπως ανακοίνωσε χθες ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, συνολικά “έχουμε ξεπεράσει τους 1.120.000 εμβολιασμούς κατά του κορονοϊού”.  Περίπου 747.000 πολίτες έχουν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι στις ηλικίες 85 και άνω έχουν εμβολιαστεί ή έχουν κλείσει ραντεβού για εμβολιασμό 212.000, πολίτες, ποσοστό 57%, στις ηλικίες 80-84 έχουν εμβολιαστεί ή έχουν κλείσει ραντεβού 230.000, ποσοστό 58%, στους 75-79, έχει εμβολιαστεί ή έχει κλείσει ραντεβού το 68%.

 


Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση agroexpoierapetra
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση agroexpo

ΔΗΜΟΦΙΛΗ