Βρειτε μας στα Social Media
 

GOOD NEWS

ΙΔΟΥ ένα ωραίο πρότυπο για το παιδί σου: «Ζητάμε συγγνώμη από τους Έλληνες που πανηγυρίζουμε»

Δημοσιεύτηκε

στις

πόλο Φουντούλης
Διαφήμιση
Διαφήμιση
3.4K Shares

Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών κατάφερε να φέρει έστω και λίγο χαμόγελο στα χείλη των Ελλήνων και ιδιαίτερα όλων εκείνων που δοκιμάζονται τα τελευταία 24ωρα από τις καταστροφικές πυρκαγιές που πλήττουν τη χώρα.

Ωστόσο, τα μέλη της ομάδας αποδεικνύουν πως πέρα από τεράστιοι αθλητές, είναι και τεράστιοι άνθρωποι, με ψυχή και καρδιά που δεν παραγνωρίζουν το τι συμβαίνει χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, στην πατρίδα τους.

Ένας από αυτούς και ο αρχηγός της εθνικής ομάδας πόλο, ο Γιάννης Φουντούλης, ο οποίος μετά τη τεράστια πρόκριση στον τελικό κι ενώ είχε κάθε δικαίωμα για αυτοαναφορικότητες και σπουδαία λόγια για την προσπάθειά τους, επέλεξε έναν άλλο δρόμο…

Ο μπόμπερ της Εθνικής ομάδας δεν ξέχασε να αναφερθεί σε όσα θλιβερά συμβαίνουν στη χώρα μας με τις φωτιές και προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση όταν ζήτησε συγγνώμη απ’ όλους τους Έλληνες για τη χαρά και τον ενθουσιασμό των διεθνών που δεν ταιριάζει με τις εικόνες που έρχονται από τη χώρα μας.

Απολαύστε ήθος!

Αναλυτικά οι δηλώσεις Φουντούλη:

Δεν ξέρω τι να πω, έχω χάσει τα λόγια μου. Είμαστε δεκατρία άτομα, με τους προπονητές μας. Μόνο στα πιο τρελά μας όνειρα φανταζόμασταν όλο αυτό. Δεν έχω λόγια να εκφράσω τι νιώθω αυτή την στιγμή. Σήμερα γράφτηκε ιστορία, το μόνο που μας μένει είναι με τι γράμματα θα την γράψουμε μετά.

Ειλικρινά, με ό,τι συμβαίνει στη χώρα έχουμε επηρεαστεί όλοι πάρα πολύ. Πίσω στην Ελλάδα κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές, δεν πιστεύω ότι μια νίκη μπορεί να απαλύνει τον πόνο για ό,τι συμβαίνει. Μας θλίβει ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα, ευχόμαστε να μην κινδυνεύσει κανείς. Μέσα σε αυτές τις συνθήκες, ζητάμε προκαταβολικά ένα “συγγνώμη” για τη χαρά και τον ενθουσιασμό μας. Με όλο τον σεβασμό, θα πανηγυρίσουμε αυτή την επιτυχία και θα σκεφτούμε όσα γίνονται πίσω στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχει πιο μεγάλη στιγμή στην καριέρα ενός αθλητή, καταφέραμε κάτι που δεν έχει ξαναγίνει. Είμαι περήφανος που είμαι εδώ και εκπροσωπώ τη χώρα μου, καταφέραμε να μνημονεύεται αυτό εδώ, να αποτελεί ορόσημο και να μας ενώνει για όλη μας τη ζωή” είπε ο αρχηγός της Εθνικής.

πόλο Φουντούλης
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap