Διαφήμιση

PLUS +

Ξεκαρδιστικό βίντεο με τα «μαργαριτάρια» του ελληνικού σινεμά από τη Φίνος Φιλμ | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Παγκόσμια Ημέρα Αναλφαβητισμού σήμερα και η Φίνος Φιλμ ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Twitter ένα απολαυστικό βίντεο με τους αστέρες του ελληνικού κινηματογράφου και τα “μαργαριτάρια” τους στους ξεκαρδιστικούς διαλόγους των ταινιών.

“Τον καιρό που γυρίζονταν οι ταινίες του Φίνου, τα λεκτικά παραπτώματα ήταν πολύ συνηθισμένα, ειδικά στην επαρχία. Έτσι, γεννήθηκαν μοναδικές ατάκες στα σενάρια των ταινιών. Και φυσικά, όσο πιο καλλιεργημένος ήταν ο ηθοποιός, τόσο καλύτερα έπαιζε τον αμόρφωτο…” σημειώνουν από την εταιρία που ταυτίστηκε με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ελληνικού σινεμά.

Στο παρακάτω βίντεο θα απολαύσετε μερικές από τις πιο γνωστές ατάκες αγαπημένων ηθοποιών όπως: “Είμαι πολύ εχεμύθεια”, “Πάστωνε ψάρια, είναι αυτό που λένε πάστωρ”, “Ήθελα τους Άθλιους του Βίκτωρ του Ουγκού”, “Και ποιος είναι ο ευτυχής θνητός; Γιατί θνητός; Ζωντανό θα πάρω”, “Ε, βλέπεις ήταν ταινία ποπό αρτ”, “Τη φιλοξενία την έχουμε πετροπαράδοτη”.

 


Πηγή: thetoc.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version