Βρειτε μας στα Social Media

PLUS +

Έρευνα – σοκ: 8 στους 10 διανομείς τσιμπάνε λίγο από το φαγητό των πελατών πριν το παραδώσουν

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση xalkiadakis
Διαφήμιση xalkiadakis

Η έρευνα δείχνει ότι 8 στους 10 ντελιβεράδες που φέρνουν φαγητό στο σπίτι, προηγουμένως το έχουν ανοίξει και με τα χέρια τους έχουν τσιμπήσει και δοκιμάσει. Και ύστερα το τρώμε εμείς.

Ευτυχώς αυτή η έρευνα δεν έγινε στην Ελλάδα, αλλά στη Βρετανία. Το δείγμα δεν ήταν και μικρό. Ήταν 500 διανομείς φαγητού και έγινε από την εφαρμογή σχεδιασμού δρομολογίων «Circuit Route Planner».

Κοτομπουκιές

Εάν έχετε παραγγείλει sushi, σαλάτες, πίτσα είστε από τους τυχερούς. Εάν όμως έχετε παραγγείλει κοτομπουκιές ή οποιοδήποτε άλλο φαγητό συνοδεύεται από τηγανιτές πατάτες, μάλλον δεν είστε.

Στην Βρετανική έρευνα (το επαναλαμβάνουμε) 8 στους 10 ντελιβεράδες θα φάνε μια κοτομπουκιά ενώ ίδιο είναι και το ποσοστό όσων θα φάνε και μερικές πατατούλες από κάποιο άλλο φαγητό. Θα ανοίξουν το κουτί, θα τσιμπήσουν και μετά θα το ξανακλείσουν. Ύστερα θα παραδώσουν την παραγγελία.

Άλλες συνήθειες

Η ίδια έρευνα έδειξε επίσης ότι ένας στους 10 διανομείς φαγητού, μόλις παραδώσει την παραγγελία ζητάει από τον πελάτη εάν μπορεί να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα του σπιτιού του.

Το 23% των ντελιβεράδων, τους αρέσει να εκνευρίζουν τους πελάτες και για το λόγο αυτό τα στραπατσάρουν, ενώ το 17% διακατέχονται από απλή περιέργεια και ανοίγουν το κουτί, βλέπουν το φαγητό και μετά το ξανακλείνουν.

 

 

Πηγή: in

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση vision
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση gialos
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap