Βρειτε μας στα Social Media

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Απολαύστε την εξεπέραστη γοητεία του νέου FIAT 500 «La Prima» | ΒΙΝΤΕΟ

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

To FIAT 500, ένα από τα πιο θρυλικά μικρά και στυλάτα αυτοκίνητα συνεχίζει να εντυπωσιάζει σε κάθε του νέα έκδοση. Η γοητεία του νέου FIAT 500 «La Prima»  ξεπερνάει κάθε προσδοκία ενώ ο συνδυασμός της ιταλικής φινέτσας με τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά ενθουσιάζουν όλους του λάτρες της συγκεκριμένης κατηγορίας. Επιπλέον, ο νέος υβριδικός κινητήρας σηκώνει ψηλά των “πήχη” των επιδόσεων και κάνει ακόμη πιο απολαυστική την οδήγηση του σε καθημερινή βάση κυρίως για τους κατοίκους των πόλεων.

Η Fiat για να σχεδιάσει την νεότερη εντυπωσιακή έκδοση, ξεκίνησε από τα στοιχεία που έκαναν το αυτοκίνητο θρύλο στο παρελθόν. Η πρώτη γενιά του ξεχωριστού «500» προσέφερε ελευθερία και αυθεντική απόλαυση της αυτοκίνησης στο ευρύ κοινό οδηγών τη δεκαετία του 60″. Το «500» ήταν η έκφραση της γνωστής εταιρείας με ένα μοντέλο που παρέμεινε πάντα σύγχρονο και αποτέλεσε σημείο αναφοράς στην αγορά μόλις από την πρώτη μέρα που παρουσιάστηκε πριν από 63 ολόκληρα χρόνια.

Έπειτα από την παρουσίαση της 2ης γενιάς του, το 2007, το Fiat 500 έφερε άλλαξε το στάτους ευρύτερα με κύρια αναφορά στο στιλ και τη γοητεία που μπορεί να εκπέμπει ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης. Ένα μοντέλο που πάντα θα βελτιώνεται και θα αποτελεί πηγή έμπνευσης για οδηγούς με φαντασία και ιδιαίτερο στυλ σε όλο το κόσμο…

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση agroexpoierapetra
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση agroexpo

ΔΗΜΟΦΙΛΗ