Βρειτε μας στα Social Media
 

PLUS +

Τα 4 πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να αγγίξεις ποτέ σε ένα ξενοδοχείο

Δημοσιεύτηκε

στις

ξενοδοχείο
Διαφήμιση
Διαφήμιση
152 Shares

Τα ξενοδοχεία έχουν πάντα τον τρόπο τους να μας χαλαρώνουν.

Λίγο το πλούσιο πρωινό, λίγο το ότι είμαστε – επιτέλους – μακριά από το σπίτι, λίγο η άνεση του room service… δεν θέλει πολύ ο άνθρωπος για να νιώσει αμέσως πιο ξεκούραστος.

Όμως η άνεση που αισθανόμαστε όταν αφήνουμε τα πράγματά μας θα πρέπει να έχει ένα όριο, όπως αποκάλυψε στο TikTok πρώην ξενοδοχειακή υπάλληλος.

Η Άντζελα Ριχιλουόμα, ένα μοντέλο που έχει εργαστεί σε ξενοδοχείο, ανάρτησε στο γνωστό κοινωνικό δίκτυο μια σειρά από βίντεο αποκαλύπτοντας τα πιο βρώμικα μυστικά του κλάδου.

Στο πρώτο εξ αυτών, με τίτλο «Hotel Room Nastiness», εξηγεί:

«Έπαθα σοκ όταν το έμαθα. Δούλεψα σε ένα ξενοδοχείο πριν από λίγο καιρό. Ασχολήθηκα με το μάρκετινγκ και ο κύριος με τον οποίον συνεργαζόμουν δούλευε σε ξενοδοχεία για 20 χρόνια. Μου εξομολογήθηκε κάποιες άκρως απόρρητες πληροφορίες που θα τις μοιραστώ μαζί σας.

 Ποιες ήταν αυτές;

Η Άντζελα εξήγησε ποια είναι τα τέσσερα αντικείμενα που δεν πρέπει να ακουμπάμε ό,τι και να γίνει:

  • Η καφετιέρα. Όσο παράξενο κι αν σας φαίνεται, υπάρχουν άνθρωποι που χρησιμοποιούν τις καφετιέρες που βρίσκονται εντός των δωματίων ως… ουρητήριο.
  • Τα ποτήρια στο μπάνιο. Οι καθαρίστριες συχνά αναγκάζονται να καθαρίσουν αμέτρητα δωμάτια σε ελάχιστο χρόνο, κι έτσι πολλές φορές αντί να πλύνουν τα ποτήρια, απλώς τα σκουπίζουν με λίγο… καθαριστικό για τα τζάμια.
  • Ο κάδος για τον πάγο. Ναι, καλά μαντέψατε. Υπάρχον άνθρωποι που ουρούν και εκεί.
  • Το κάλυμμα του κρεβατιού. Το πάπλωμα μπορεί να καθαρίζεται συχνά, όμως το κάλυμμα από επάνω του είναι πενταβρώμικο. Όπως εξηγεί η Άντζελα «απλώς αφαιρέστε το. Βγάλτε το και ρίξτε το στο πάτωμα».

Πέραν από αυτές τις τέσσερις απαγορεύσεις, η Angela αποκάλυψε και άλλα μυστικά που πρέπει να προσέχουν οι επισκέπτες σε ξενοδοχεία. «Να φοράτε πάντα κάλτσες ή παντόφλες επειδή τα ξενοδοχεία δεν πλένουν ποτέ το βρώμικο πάτωμα. Θα έχετε παρατηρήσει ότι κάθε φορά που ζητάτε παντόφλες δεν είναι λευκές, διότι το πάτωμα είναι πάντα βρώμικο», ανέφερε.

Το βίντεο της Angela, όπως αναφέρει το gazzeta, έχει συγκεντρώσει πάνω από 6,1 εκατομμύρια προβολές, με τα σχόλια από κάτω να πέφτουν… βροχή. «Θα κοιμάμαι στο στο αυτοκίνητό μου από εδώ και στο εξής», έγραψε κάποιος.

 

ξενοδοχείο
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap