PLUS +
Ο Αργύρης Αγγέλου απαντά στο παράπονο του Δημήτρη Πετρόπουλου για το Παρά Πέντε

Ο Αργύρης Αγγέλου μιλά για το παράπονο του Δημήτρη Πετρόπουλου στο «Παρά Πέντε»
Στο επίκεντρο ήρθε ξανά η αγαπημένη σειρά «Στο Παρά Πέντε», με αφορμή το πρόσφατο σχόλιο του Δημήτρη Πετρόπουλου, ο οποίος εξέφρασε το παράπονό του ότι δεν θεωρήθηκε ποτέ κομμάτι της ομάδας. Ο Αργύρης Αγγέλου τοποθετήθηκε δημόσια για πρώτη φορά, επιβεβαιώνοντας με σοβαρότητα το γεγονός, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Super Κατερίνα».
«Δεν ξέραμε ποιος ήταν ο Πρωθυπουργός» – Η απάντηση του Αργύρη Αγγέλου
Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε ανοιχτά στο θέμα, λέγοντας ότι ο Δημήτρης Πετρόπουλος είχε δίκιο να έχει αυτό το παράπονο. Όπως δήλωσε, κανένας από τους βασικούς ηθοποιούς δεν είχε ποτέ συναντήσει στα γυρίσματα τον ηθοποιό που υποδυόταν τον «Πρωθυπουργό». Η ταυτότητά του κρατήθηκε κρυφή για χρόνια, σύμφωνα με τον ίδιο, και υπήρχε πρόθεση από την παραγωγή να μην διαρρεύσει.
Ο Αγγέλου, μιλώντας με σοβαρότητα, σημείωσε:
«Δεν γνωριζόμασταν, δεν είχαμε γυρίσει ποτέ μαζί. Ειλικρινά, δεν ξέραμε ποιος ήταν. Και το λέω, γιατί τον καταλαβαίνω. Είχε δίκιο ο άνθρωπος. Δεν είναι ωραίο να μένεις απέξω».
Καμία επίσημη πρόταση για το reunion – Τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα
Ο Αργύρης Αγγέλου επιβεβαίωσε επίσης πως, μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κάποια επίσημη επικοινωνία από κανάλι ή παραγωγή για το πολυσυζητημένο reunion της σειράς. Όπως είπε, μόνο σε ανεπίσημο επίπεδο έχει μάθει ότι κάτι ετοιμάζεται.
«Δεν έχει πάρει κανείς μας επίσημο τηλεφώνημα. Ότι εγώ το γνωρίζω γιατί είμαι κοντά στον Γιώργο, αυτό είναι άλλο. Ξέρω όμως ότι θα γίνει, και μάλιστα τον Δεκέμβριο. Σαν Χριστουγεννιάτικο δωράκι», ανέφερε.
-
Ρέθυμνο2 ημέρες πριν
Τροχαίο στο Ρέθυμνο: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό
-
ΗΡΑΚΛΕΙΟ2 ημέρες πριν
Κρήτη: Κυνηγός έπεσε σε χαράδρα 30 μέτρων!
-
ΗΡΑΚΛΕΙΟ2 ημέρες πριν
Κρήτη: Τα συγκλονιστικά λόγια του αδερφού του 25χρονου Στέλιου που έπεσε σε χαράδρα 30 μέτρων!
-
Ρέθυμνο3 ημέρες πριν
Ρέθυμνο: Σε συναγερμό η πυροσβεστική για φωτιά σε σπίτι




