Απίστευτο! Τα ίσια ανάποδα ήρθαν σε πλοίο των Μινωικών Γραμμών από τη θαλασσοταραχή | ΦΩΤΟ

Shares

Ο καιρός δεν θα αστειευόταν το Σαββατοκύριακο –όπως σε είχαμε προειδοποιήσει από την Παρασκευή. Τα μποφόρ έφεραν μεγάλη θαλασσοταραχή και προκάλεσαν τρομερά προβλήματα στην ακτοπλοΐα. Σε τέτοιο βαθμό όπου το πλοίο των Μινωικών Γραμμών, Knosos Palace, να περάσει μια άκρως επικίνδυνη περιπέτεια.

Οι θυελλώδεις άνεμοι ανατάραξαν το Αιγαίο σε υπερβολικό βαθμό, με τα κύματα να σηκώνονται αρκετά μέτρα ψηλά. Το βράδυ του Σαββάτου οι επιβαίνοντες στο Knosos Palace πραγματικά τα… χρειάστηκαν αφού η θαλασσοταραχή αναποδογύρισε τα πάντα μέσα στο καράβι.

Όπως θα δεις και από τις εικόνες μέχρι και το πιάνο του πλοίου έχει γυρίσει ανάποδα ενώ παράλληλα η εικόνα στα καταστήματα κρίνεται τουλάχιστον τραγική. Όλα τα προϊόντα είχαν πέσει από τα ράφια στο πάτωμα ενώ η φουρτούνα αναποδογύρισε ψυγεία και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Δύσκολες στιγμές για επιβάτες και προσωπικό

Έναν σκέτο εφιάλτη δηλαδή πέρασαν οι επιβάτες. Αφού μαζί με το πλήρωμα αδυνατούσαν να πιστέψουν αυτό που αντίκριζαν τα μάτια τος. Δεν πίστευαν στα μάτια τους τα όσα προκάλεσε η θαλασσοταραχή.

Οι άνεμοι έπνεαν 9 μποφόρ δημιουργώντας κύματα που ταρακουνούσαν όλο το πλοίο.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, κανένας δεν βγήκε στα καταστρώματα. Με τους περισσότερους να παραμένουν στις ερμητικά κλειστές καμπίνες τους. Περιμένοντας (και ελπίζοντας) να περάσει η φουρτούνα.

Ευτυχώς, σύμφωνα με πληροφορίες από την εταιρία, δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός -παρόλες τις εικόνες καταστροφής.

Shares

1 comment

  1. Pingback: Πελώρια κύματα σηκώνουν στον αέρα δεξαμενόπλοιο 100.000 τόνων | ΒΙΝΤΕΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *