Η αγάπη ΟΛΟΥ του κόσμου σε ένα υπέροχο βίντεο!

Shares

Σε λίγο καιρό πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και ίσως μετά από αυτό το βίντεο να σκεφτείτε πολύ καλά τη λύση… κουταβάκι!

Όπως είναι γνωστό τα περισσότερα παιδιά λατρεύουν τα κατοικίδια ακόμα περισσότερο κι από τα video games.

Έτσι αν θέλετε πραγματικά το δικό σας παιδί να τρελαθεί από την χαρά του καλό θα ήταν να σκεφτείτε τη λύση ενός μικροσκοπικού σκυλιού – ιδιαίτερα αν σας το έχει ζητήσει.

Υπάρχουν βάσιμες πιθανότητες οι αντιδράσεις του δικού σας παιδιού να θυμίσουν την απόλυτη χαρά που ένιωσε η πιτσιρίκα στο βίντεο.

Διότι τέτοιου τύπου αντιδράσεις από παιδιά έχουν ανεκτίμητη αξία. Είναι στιγμές που κανένας γονιός ποτέ δεν θα ξεχάσει σε ολόκληρη τη ζωή του.

Δείτε τι κάνει η πιτσιρίκα όταν της κάνουν δώρο ένα κουταβάκι!

Shares

1 comment

  1. Αναμφίβολα τα μικρά ζωάκια προσφέρουν μεγάλη χαρά σε όλα τα παιδιά. Έχουν όμως και πολλές φροντίδες και υποχρεώσεις. Πουλιά, σκυλιά, γατιά, ψάρια και πολλά άλλα έχουν πάρα πολλές φροντίδες. Καλύτερα είναι να τα αποφεύγουμε όλα αυτά διότι δεσμεύουν αφάνταστα τη ζωή μας. Ταξιδεύμαμε με κάποιον κύριο από την Σκόπελο στο Βόλο και είχε μαζί του και το σκυλάκι διότι δεν μπορούσε το σκυλάκι να αποχωριστεί το αφεντικό του. Αρρώστησε πρόσφατα η γάτα ενός φίλου μου και υποχρώθηκε να την κάνει ευθανασία. Δεν παίρνω ξανά γάτα μου είπε διότι είχε συδεθεί συναισθηματικά μαζί της και αναγκάστηκε να την σκοτώσει. Γιαυτούς και πολλούς άλλους λόγους δεν πρέπει να υπάρχουν κατοικίδια μέσα στα διαμερίσματα. Μπορεί η μικρή να χάρηκε για το σκυλάκι που της δώρησαν, αλλά κάποια στιγμή ενδέχεται να στενοχωρηθεί πολύ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *