Κρήτη, ο απόλυτος προορισμός για πεζοπόρους, ορειβάτες και φίλους της φύσης! | ΒΙΝΤΕΟ

Shares

Στα 8.303 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης της Κρήτης, είναι απόλυτα σίγουρο πως ο επισκέπτης θα συναντήσει μια τεράστια ποικιλία φυσικών τοπίων σε κάθε εποχή του χρόνου. Από άκρη σε άκρη, το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας είναι γεμάτο από επιβλητικές οροσειρές, συγκλονιστικά φαράγγια, σπάνιας ομορφιάς οροπέδια και φυσικά μαγευτικές παραλίες. Η ιδιαίτερη χλωρίδα και η πανίδα που χαρακτηρίζει την Κρήτη, σε συνδυασμό με το ισορροπημένο μεσογειακό κλίμα, καθιστούν το νησί πραγματικά έναν απόλυτο προορισμό για όσους επιθυμούν εναλλακτικές διακοπές

Δεν είναι καθόλου τυχαίο άλλωστε πως την Κρήτη επιλέγουν κάθε χρόνια χιλιάδες Έλληνες και ξένοι που είναι παθιασμένοι με την πεζοπορία, την ορειβασία και γενικότερα με το φυσικό μας περιβάλλον! Τα αμέτρητα μονοπάτια, οι εκατοντάδες κορυφές με σχετικά υψηλό υψόμετρο και βεβαίως η τεράστια ακτογραμμή που διαθέτει το νησί, έχουν κερδίσει την προτίμηση όλων εκείνων που επιδιώκουν το κάτι παραπάνω κατά την επίσκεψή τους, πάντα σε άμεση επαφή με τις φυσικές ομορφιές του τόπου!

Για όσα αναφέρουμε παραπάνω, επέλεξε την Κρήτη και το διάσημο, διεθνές τουριστικό πρακτορείο UCPA ώστε να προωθήσει πακέτα διακοπών εναλλακτικού τουρισμού που έχουν μεγάλη ζήτηση κατά την διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας, ιδιαίτερα για κατοίκους του εξωτερικού που αναζητούν μεσογειακές διακοπές.

Απολαύστε το διαφημιστικό βίντεο και θαυμάστε για ακόμη μία φορά τις ομορφιές του νησιού!

Shares

 

2 comments

  1. Pingback: Το Σπηλαιοβάραθρο της Κρήτης όπου το χιόνι δεν λιώνει ποτέ | ΒΙΝΤΕΟ

  2. Pingback: Απογειωθείτε και απολαύστε τα εντυπωσιακότερα τοπία της Κρήτης | Drone ΒΙΝΤΕΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *