πεζοπορία

Από τους Αμμόλοφους του Αγίου Παύλου στην Πρέβελη: Η απόλυτη καλοκαιρινή πεζοπορία! | ΒΙΝΤΕΟ

Shares

Είναι γνωστό πως η ακτογραμμή της Νότιας Κρήτης κρύβει παραλίες και τοπία που διαφημίζουν το νησί στα πέρατα του κόσμου! Περιοχές αυθεντικής μεσογειακής ομορφιάς που γοητεύουν κάθε επισκέπτη του νησιού και χαρίζουν αναμνήσεις που θα θυμάται για μια ζωή.

Γράφει ο Αντώνης Τσαλίκης για το Daynight.gr

Στο νότο του Ρεθύμνου ξεχωρίζουν χωρίς αμφιβολία η εξωτική Πρέβελη, η παραλία Τριόπετρα και οι επιβλητικοί αμμόλοφοι του Αγίου Παύλου οι οποίοι προορισμοί συχνά επιλέγονται και από όσους τουρίστες και ντόπιους αγαπάνε την πεζοπορία.

Είναι η φανταστική παραθαλάσσια διαδρομή που αποζημιώνει όποιον αψηφίσει την καλοκαιρινή ζέστη και το επιχειρήσει με βέβαιη αποζημίωση την βουτιά σε κάποια από τις εντυπωσιακές παραλίες! Το απέραντο γαλάζιο που συντροφεύει καθ’ όλη την διάρκεια της πεζοπορίας, το μεσογειακό τοπίο όπως το αντικρύζει από ψηλά και οι απέραντες αμμουδιές είναι μια σίγουρη επιλογή για όποιον φυσικά αγαπάει το περπάτημα και την φύση.

Η 6ωρη διαδρομή 12 χιλιομέτρων μπορεί να είναι απαιτητική σε ημέρες με υψηλή θερμοκρασία, αλλά είναι βέβαιο πως οι εικόνες που προσφέρει αξίζουν την όποια κούραση. Τα μέλη του πεζοπορικού συλλόγου Ηρακλείου που πραγματοποίησαν την πεζοπορία πριν λίγο καιρό, μας το επιβεβαιώνουν μέσα από ένα όμορφο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο youtube.

Shares

1 comment

  1. Pingback: Αγιοφάραγγο: Εκεί όπου η άγρια ομορφιά της Κρήτης γίνεται ένα με την απόλυτη χαλάρωση | ΒΙΝΤΕΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *