Η απόλυτη «περιπέτεια» στο επιβλητικό φαράγγι της Σαμαριάς | ΒΙΝΤΕΟ

Shares

Δεν υπάρχει Κρητικός αλλά και τουρίστας που έχει ζήσει την εμπειρία ο οποίος να μην ξεχωρίζει το Φαράγγι της Σαμαριάς ως ένα από τα πιο εντυπωσιακά αξιοθέατα της φύσης στην Κρήτη. Η πεζοπορική διαδρομή στο δεύτερο μεγαλύτερο φαράγγι της Ευρώπης είναι γεμάτη από εικόνες απίστευτης μεσογειακής ομορφιάς και σε κάθε περίπτωση αξίζει την κούραση που θα σας αφήσει η ξεχωριστή αυτή ημέρα στον νότο του Νομού Χανίων.

Τουρίστες από το εξωτερικό έφθασαν στα Χανιά συγκεκριμένα για την εμπειρία διάσχισης του φαραγγιού της Σαμαριάς και αφού απόλαυσαν για λίγες ημέρες την βόρεια ακτή του νησιού, ξεκίνησαν την προετοιμασία για την πεζοπορία που χρόνια επιθυμούσαν να πραγματοποιήσουν.

Με κλασική αφετηρία τον Ομαλό, περπάτησαν με ενθουσιασμό τα πρώτα από τα συνολικά 15 χιλιόμετρα και δεν είχαν λόγια να περιγράψουν τα τοπία που είδαν στα επόμενα προς την παραλία της Αγίας Ρουμέλης.

Κατά την διάρκεια της διαδρομής στο διάσημο μονοπάτι, κατέγραψαν πλάνα με φθινοπωρινές εικόνες και έφτιαξαν ένα υπέροχο βίντεο που δημοσίευσαν στο youtube:

Shares

 

1 comment

  1. Pingback: Η απόλυτη «απόδραση» στο πανέμορφο Φαράγγι της Ρόζας! | ΒΙΝΤΕΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *