παραλία

Πάρταραν σε παραλία της Κρήτης και την έκαναν σκουπιδότοπο | ΦΩΤΟ

Shares

Το καλοκαίρι και με τον κορονοϊό συνεχίζεται. Πλέον, με τα καταστήματα να κλείνουν στις 12 όλο και περισσότεροι νέοι αναζητούν άλλα σημεία για να συνεχίσουν τη βραδιά τους. Καταλήγουν σε πλατείες, σπίτια, παραλίες.

Μιας και όμως υπάρχει πλέον ο φόβος της αστυνομίας που μπορεί να έρθει στην παραλία, μερικοί αναζητούν “κρησφύγετα” στα οποία δε θα κινδυνεύουν να τους ανακαλύψουν.

Φίλος αναγνώστης της εφημερίδας μας έστειλε φωτογραφίες κάτω από τα αλσάκι, στις σπηλιές των Αγίων Αποστόλων. Εκεί κάποιοι ήπιαν πολύ. Ήπιαν κρασιά, μπύρες, ουίσκι, έφαγαν σνακ, έσπασαν μπουκάλια κι άφησαν παντού σκουπίδια.

Και τι έκαναν μετά από όλα αυτά; Μα τα άφησαν όλα εκεί και έφυγαν.

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους για την άθλια κατάσταση που βρίσκεται το σημείο.

Να σημειώσουμε ότι και κατά την προηγούμενη περίοδο, όταν και είχε απαγορευθεί το κολύμπι στη θάλασσα, αρκετοί ήταν αυτοί που αναζητούσαν κρυφούς κολπίσκους για να ευχαριστηθούν τη φύση. Κάποιοι ελάχιστοι άφηναν πίσω τους σκουπίδια.

Προφανώς, και σε αυτή την περίπτωση, τέτοια φαινόμενα όπως αυτό που αποτυπώνεται στις φωτογραφίες, μπορούν να αυξηθούν αφού όλο και περισσότεροι νέοι θα αναζητούν σημεία στα οποία θα μπορούν να συνεχίσουν τη διασκέδασή δίχως να κινδυνεύουν με κάποιο πρόστιμο.

 

Πηγή: agonaskritis

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *