πάρκινγκ

Στο Ρέθυμνο παραπονιόμαστε για το πάρκινγκ, αλλά υπάρχουν και χειρότερα… | ΦΩΤΟ

Shares

Είναι ένα από τα δισεπίλυτα προβλήματα στην πόλη του Ρεθύμνου και οι υπεύθυνοι σπαζοκεφαλιάζουν για να βγάλουν άκρη, αλλά δεν… Το παρκάρισμα στην πόλη αποτελεί έναν γόρδιο δεσμό, με αποτέλεσμα να μην είναι λίγοι οι οδηγοί που καταφεύγουν σε προσωρινές και παράνομες -ως επί το πλείστον- λύσεις

Κάθε φορά όμως που ένας Ρεθυμνιώτης σιχτιρίζει την τύχη του που δεν βρίσκει χώρο για να αφήσει το αμάξι ή το μηχανάκι του, καλό είναι να έχει στο μυαλό του ότι υπάρχουν και χειρότερα. Πολύ χειρότερα, για την ακρίβεια…

Ας πάρουμε για παράδειγμα, την πρωτεύουσά μας, την Αθήνα. Εκεί όπου για να παρκάρει κανείς στο Κέντρο πρέπει να έχει προϋπηρεσία σε καμιά ντουζίνα κερδισμένα κουπόνια του Τζόκερ.

Κι επειδή τέτοια θαύματα δεν γίνονται συχνά, υπάρχουν κάποιοι που βρίσκουν πιο δραστικές λύσεις.

Όπως για παράδειγμα ο τύπος που έχει το μηχανάκι της φωτογραφίας. 

Είδε και απόειδε ο άνθρωπος, σου λέει πού να αφήνω το μηχανάκι μου στα πεζοδρόμια και στις ράμπες αναπήρων, ας το κατεβάσω με τις κυλιόμενες (ή μήπως με το ασανσέρ) στο μετρό, δεν θα το αγγίξει κανείς.

Η φωτογραφία έχει γίνει ήδη viral στα social media και αναρτήθηκε στη σελίδα της ομάδας «Είμαι Ελληναράς και παρκάρω όπου γουστάρω» στο Facebook. Η τοποθεσία του πιο γελοίου παρκαρίσματος στην ιστορία της αθηναϊκής πραγματικότητας ήταν ο σταθμός του μετρό Πανεπιστήμιο.

 

μετρό

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *