Παράνομο ζευγαράκι κάλεσε ταξί που δυστυχώς οδηγούσε ο νόμιμος σύζυγος

Shares

Υπάρχει μια παροιμία στην Ελλάδα η οποία φαίνεται πως έχει άμεση εφαρμογή στην καθημερινότητά μας: «Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει όμως και τον νοικοκύρη». Σοφά λόγια από τον θυμόσοφο λαό, τα οποία πρέπει να τα πάρουν πολύ σοβαρά στην μακρινή Κολομβία…

Γιατί στην Κολομβία; Μα εκεί εκτυλίχθηκε το απίστευτο περιστατικό που θα σας περιγράψουμε παρακάτω, με πρωταγωνιστές ένα παράνομο ζευγάρι και το σύζυγο της… κυρίας.

Ούτε στο Χόλιγουντ!

Το παράνομο αυτό ζευγαράκι, που λέτε, η Yeimy δηλαδή και ο εραστής της Jesus Barrios, διατηρούσαν κρυφή σχέση για πάνω από έναν χρόνο. Ζούσαν και οι δύο στη Σάντα Μαρία της Κολομβίας και προσπαθούσαν να σβήσουν το πάθος τους με κρυφές ερωτικές συνευρέσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Σε μία από αυτές τις συνευρέσεις, αποφάσισαν να πάνε σε ένα ξενοδοχείο της μιας νύχτας και για να πάνε στο προσωρινό ερωτικό τους καταφύγιο, κάλεσαν ένα αυτοκίνητο της Uber.

Αυτό που δεν γνώριζαν και οι δύο, ήταν το γεγονός πως ο σύζυγος της Yeimy, ο Leonardo, είχε νοικιάσει το αυτοκίνητο ενός φίλου προκειμένου να συμπληρώσει το εισόδημά του κάνοντας τον οδηγό της συγκεκριμένης εταιρείας!

Με το που μπήκαν, λοιπόν, στο αμάξι, έκπληκτοι διαπίστωσαν το τραγελαφικό της υπόθεσης, ενώ ο σύζυγος με γουρλωμένα τα μάτια προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει το κακό που τον είχε βρει!

 

Ο κακός χαμός!

Σε χρόνο ντε τε, άπαντες βγήκαν έξω από το αμάξι σε κατάσταση υστερίας και οι δύο άνδρες ήρθαν στα χέρια! Περαστικοί μάλιστα αναφέρουν πως τα χτυπήματα που έδωσαν ο ένας στον άλλον ήταν λυσσαλέα και πως έφτασαν στο σημείο να κυλιούνται στην άσφαλτο μαχόμενοι! Ο ένας για την αξιοπρέπειά του και ο άλλος για τη ζωή του!

Εν τέλει, ο εραστής και η «κυρία», κατάφεραν να φύγουν τρέχοντας από το σημείο της απρόσμενης συνάντησης.

Κανείς δεν ξέρει τη συνέχεια της ιστορίας, ωστόσο η σκέψη μας και η συμπάθειά μας πάει με τον Leonardo, οι κόποι του οποίου δεν εκτιμήθηκαν (δύο μεροκάματα έκανε ο άνθρωπος!). Πέραν του κεράτου, η ατυχία του είχε και συνέχεια καθώς έχασε το επιπλέον εισόδημα από την Uber από τη στιγμή που παραβιάστηκε η βασική συνθήκη που χαρακτηρίζει τη συνεργασία με την εν λόγω εταιρεία: απαγορεύεται ρητά η χρήση ξένου αυτοκινήτου από τον εκάστοτε οδηγό.

Και ζήσαμε εμείς καλά κι αυτοί χειρότερα…

 

Shares


3 comments

  1. Pingback: Παράνομο ζευγάρι κάλεσε ταξί και… εμφανίστηκε ο σύζυγος! – destinalliws

  2. Pingback: Παράνομο ζευγαράκι κάλεσε ταξί που οδηγούσε ο νόμιμος σύζυγος – e-Stage.gr

  3. Pingback: Παράνομο ζευγαράκι κάλεσε ταξί που οδηγούσε ο νόμιμος σύζυγος | Radio4.GR

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *