παραλία

Παραλία Κολοκύθα: Ο κρυμμένος «παράδεισος» του Λασιθίου με τα τιρκουάζ νερά | ΒΙΝΤΕΟ

Shares

Γνωστό σε όλους τους Κρητικούς και σε χιλιάδες επισκέπτες της Κρήτης πως ο Νομός Λασιθίου είναι γεμάτος από μοναδικής ομορφιάς παραλίες για κάθε ιδιαίτερο γούστο και προτιμήσεις. Απομονωμένοι όρμοι, εξωτικές αμμουδιές και οργανωμένες πλαζ συνθέτουν ένα τόπο που όλοι μπορούν να απολαύσουν τις ονειρεμένες διακοπές πλάι στην θάλασσα που σκέφτονταν όλο το Χειμώνα. Μία από αυτές τις παραλίες που θα μείνουν ως ξεχωριστή ανάμνηση σε κάθε τουρίστα είναι η παραλία Κολοκύθα στην χερσόνησο της Σπιναλόγκας.

Στην ανατολική πλευρά της χερσονήσου και απέναντι από το ομώνυμο νησάκι «κολοκύθα», βρίσκεται κρυμμένη η πανέμορφη αυτή αμμουδιά που γίνεται ένα με τα εντυπωσιακά τιρκουάζ νερά της περιοχής. Όσο για εκείνους που έχουν διάθεση και για σύντομες πεζοπορικές διαδρομές στην χερσόνησο Σπιναλόγκα, θα απολαύσουν και το απόλυτα μεσογειακό τοπίο που κερδίζει τις εντυπώσεις και χαλαρώνει τις αισθήσεις.

Ένας Ρώσος πιλότος που έχουμε γνωρίσει και από προηγούμενες παραγωγές του, λάτρεψε και αυτή τη γωνιά της Κρήτης και την αποτύπωσε εξαιρετικά μέσα από ένα σούπερ βίντεο. Τα εναέρια πλάνα που κατέγραψε κάνουν την ακτογραμμή της Χερσόνησου Σπιναλόγκα να θυμίζει ζωγραφιά και την παραλία Κολοκύθα να ξεχωρίζει με την εξωτική ομορφιά της…

Δείτε το νέο βίντεο του Maksim Golitsyn και αφεθείτε από ψηλά στην Κρητική ομορφιά:

Shares