Παλεύει σε νοσοκομείο της Κρήτης για τη ζωή του και ζητάει βοήθεια

Shares

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα στη Ρόδο με το μηχανάκι του, άφησε τον Παντελή νοσηλευόμενο στο Νοσοκομείο του Ηρακλείου με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ο Γολγοθάς του Παντελή για να επανέλθει συνεχίζεται εδώ και περίπου δύο μήνες, με τα έξοδα νοσηλείας και αποκατάστασης να είναι αρκετά, έτσι η οικογένειά του ζητάει τη βοήθεια όποιου μπορεί να συνεισφέρει.

Το μήνυμα της οικογένειας:

“Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συμπολίτες μας που μας στηρίζουν αυτήν την πολύ δύσκολη περίοδο που διανύουμε μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε στις 9 Ιουνίου ο αδερφός μας Παντελής Καρύδης, που από τότε νοσηλεύεται στο Παγνή Ηρακλείου…

Ειδικότερα όμως θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Σύλλογο Ροδίων Νοιάζομαι και Πράττω, την Πρόεδρο Φαρμακίδου Μαίρη και όλο το Δ.Σ. που από την πρώτη στιγμή που ζητήσαμε την βοήθειά τους ήταν στο πλάι μας. Αρχικα δίνοντας το ποσό των 200 ευρώ από το ταμείο του Συλλόγου, την απόλυτη τους συγκατάθεση να αναρτήσουμε τον συλλογικό τους λογαριασμό ώστε να ενισχυθεί οικονομικά ο αδερφός μας Παντελής Καρύδης, και μετέπειτα αναλαμβάνοντας όλη τη διαδικασία να διανεμηθούν παντού κουμπαράδες ώστε να μαζευτούν περισσότερα χρήματα.

Η οικογένειά μας θέλει να διευκρινίσει ότι η πρόεδρος Φαρμακίδου Μαίρη, αλλά και όλο το Δ.Σ. μάς παραδίδει καθημερινά τα χρήματα που πιστώνονται στον λογαριασμό για την οικονομική ενίσχυση του αδερφού μας με απόλυτη διαφάνεια. Και ήταν απόλυτα σαφής από την πρώτη στιγμή ότι στο κομμάτι των κουμπαράδων την αποκλειστική ευθύνη όταν ανοιχτούν την έχουμε εμείς ως οικογένεια και ότι ο Σύλλογος δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη.

Παρακαλούμε τους συμπολίτες μας να βοηθήσουν και να στηρίξουν οικονομικά έστω και με 1 ευρώ τον αδερφό μας Παντελή Καρύδη. Χρειάζεται την βοήθεια όλων σας γιατί ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος.

Μπορείτε να καταθέσετε χρήματα στον λογαριασμό του Συλλόγου Ροδίων Νοιάζομαι και Πράττω.

IBAN λογαριασμού:
GR2201713880006388145357438 (ΠΡΟΣΟΧΗ: Αιτιολογία Παντελής Καρύδης) Τράπεζα Πειραιώς, ή στον κουμπαρά του Συλλόγου που βρίσκεται Δημοκρατίας 27 δίπλα στον γιατρό Συμεωνίδη καθημερινά 9 με 6. Σάββατο 9 με 2.

Επίσης, μπορείτε να ενημερώνεστε στα γραφεία του Συλλόγου πού αλλού έχουν τοποθετηθεί κουμπαράδες ή ακόμα αν θέλετε να προμηθευτείτε κουμπαρά για την επιχείρησή σας ενισχύοντας έτσι με τον δικό σας τρόπο τον αδερφό μας Παντελή Καρύδη. Ένα τεράστιο εύγε στον Σύλλογο Ροδίων Νοιάζομαι και Πράττω. Έναν Σύλλογο που πραγματικά είναι διαμάντι για το νησί μας.
Με εκτίμηση
τα αδέρφια του Λάμπρος
και Αγγελική Καρύδη”

 

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *