Ατρόμητος Χανιώτης οδηγάει μηχανή μοτοκρός πάνω στη θάλασσα και «αγγίζει» ρεκόρ Γκίνες | ΒΙΝΤΕΟ

Shares

Έχει τρελάνει τον κόσμο και οι εικόνες από την προσπάθεια του κάνουν εδώ και εβδομάδες τον γύρο του κόσμου! Ο Χανιώτης Παναγιώτης Ντεντάκης κάνει απίθανα πράγματα και είναι αρκετά κοντά στο να κατακτήσει ένα επίσημο ρεκόρ Γκίνες στο προσεχές διάστημα στρέφοντας όλα τα βλέμματα στην Κρήτη.

Ο τολμηρός κρητικός κατάφερε να διανύσει με την μοτοκρός μηχανή του μία απόσταση 15 χιλιομέτρων επάνω στην επιφάνεια της ανοιχτής θάλασσας στη παραλία Φαλάσαρνα Χανίων…

Η άκρως ασυνήθιστη προσπάθεια του Παναγιώτη Ντεντάκη έχει εντυπωσιάσει τους πάντες τόσο για την δυσκολία σχετικά με την μετατροπή της μηχανής όσο και φυσικά για το θάρρος που θέλει από τον αναβάτη κάτι τέτοιο που από τα πλάνα σοκάρει…

Ο στόχος στην συνέχεια είναι πρώτα η επισημοποίηση του ρεκόρ και έπειτα ο διπλασμός ή τριπλασιασμός της απόστασης που καλύφθηκε στην θάλασσα, με σκοπό το ρεκόρ να μείνει ακατάρριπτο!

Πριν από περίπου 2 χρόνια, ο Χανιώτης οδηγός ήταν ο δεύτερος στον κόσμο που κατάφερε να φτιάξει μια αμφίβια μηχανή μοτοκρός και να κάνει σερφ επάνω στη θάλασσα.

 

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *