παγωτά

Τα 7 παγωτά που θα κάνουν θραύση ΚΑΙ φέτος το καλοκαίρι στην Κρήτη! | ΦΩΤΟ

Λίγες ημέρες μας χωρίζουν κι επίσημα από το καλοκαιράκι και όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει αυτό: Ήλιος, βόλτες, θάλασσα, παγωτά… Ω ναι! Παγωτά!

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, στενά συνδεδεμένα στο μυαλό μας με τις αναμνήσεις των παιδικών μας χρόνων, τα παγωτά έρχονται να μας γλυκάνουν και να μας υπενθυμίσουν πως δεν θα… μεγαλώσουμε ποτέ!

Κάνουμε υπομονή ολόκληρο το χρόνο για να πέσουμε με τα μούτρα πάνω τους και το αξίζουμε! Όπως επίσης αξίζουμε να γευόμαστε τα παγωτά με την καλύτερη ποιότητα! Kαλή ώρα τα παγωτά Mars & HäagenDazs, τα οποία πληροφορηθήκαμε με μεγάλη μας χαρά ότι από φέτος διαθέτουν καινούργιο αντιπρόσωπο στους νομούς Χανίων & Ρεθύμνης , την εταιρεία Φαραντάκης Ι. Σεληνιωτάκη Β. ΙΚΕ.

Η εταιρεία Φαραντάκης – Σεληνιωτάκη ΙΚΕ δραστηριοποιείται για πάνω από 30 χρόνια στο εμπόριο με έδρα τα Χανιά σε ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις διαθέτοντας 5 φορτηγά ψυγεία καθημερινά καλύπτει ανεφοδιάζοντας τα ψυγεία Snickers με παγωτά και στους δύο νομούς . Με γνώμονα πάντα την ικανοποίηση του πελάτη αλλά και του τελικού καταναλωτή η εταιρεία Φαραντάκης Σεληνιωτάκη ΙΚΕ πληροί τις προδιαγραφές ISO 22000 και το έμπειρο προσωπικό της διαθέτει την κατάλληλη τεχνογνωσία για την σωστή διανομή – παράδοση των προϊόντων στον συνεργάτη.  Η γκάμα των προϊόντων που αντιπροσωπεύει η εταιρεία είναι από τις ποιο δυνατές παγκοσμίως με κωδικούς όπως  SNICKERS, MARS, M&Ms, Haagen Dazs, Maltesers, Twix, Bounty και άλλα.  Στοιχεία Επικοινωνίας Τηλέφωνα 6972777420 , 2821081601 snickerscrete@gmail.com.

Κι αφού τα ξεκαθαρίσαμε, πάμε τώρα να δούμε και ποιο είναι το αγαπημένο σας παγωτό (πατώντας το βελάκι πάνω δεξιά στην εικόνα του παγωτού που προτιμάτε)!

Shares


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *