πεθερά

Απίστευτο κι όμως… Κρητικό! Έφτιαξαν διαγωνισμό μαντινάδας για την πεθερά!

Shares

Ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης φαίνεται πως αποτελεί η Ελληνίδα πεθερά, η οποία συνήθως συμβαίνει να αποτελεί το τρίτο πρόσωπο στις σχέσεις των ελληνικών ζευγαριών!

Με τα καλά της και (κυρίως) τα κακά της, καταφέρνει και μένει πάντα στο προσκήνιο και πλέον ήρθε η ώρα να το… πληρώσει ακριβά;

Πώς; Μέσα από τον Παγκρήτιο διαγωνισμό Κρητικής Μαντινάδας! Έναν θεσμό που αναμένεται να προκαλέσει πάταγο με πάμπολλες συμμετοχές που θα βγάλει τρελά γούστα αλλά και απωθημένα!

 

Δείτε αναλυτικά:

Ο Μορφωτικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Χαρασού «Ο Άγιος Ευστάθιος» σε συνεργασία με τον Σύλλογο Κρητών Στιχουργών «Μιχάλης Καυκαλάς» προκηρύσσει Παγκρήτιο Διαγωνισμό Μαντινάδας με θέμα:«Η πεθερά».

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

α) Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι ανεξαρτήτως ηλικίας και τόπου διαμονής.

β) Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν μία(1) μαντινάδα. Είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει να είναι γραμμένη στην Κρητική ντοπιολαλιά και να είναι αδημοσίευτη

δ)Η μαντινάδα θα αποστέλλεται σε ένα αντίγραφο μαζί με τα πλήρη στοιχεία του συμμετέχοντα(Ονοματεπώνυμο , διεύθυνση και τηλέφωνο) στο e-mail: klagoudian@sch.gr ή στην ταχυδρομική διεύθυνση: Παχιαδάκης Κωνσταντίνος Κάσου 22, ΤΚ 71305 Ηράκλειο. Τηλ. Επικοινωνίας: 6974387734, 2810 344269 (Παχιαδάκης Κωστής), 6977015400 (Λαγουδιανάκης Κωστής).

Κάθε συμμετοχή θα παίρνει ένα κωδικό και θα αποστέλλεται στην Κριτική Επιτροπή για το αδιάβλητο του Διαγωνισμού. Παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες να επικοινωνούν τηλεφωνικά για την επιβεβαίωση της παραλαβής των μαντινάδων.

ε) Καταληκτική ημερομηνία αποστολής των μαντινάδων (σφραγίδα ταχυδρομείου) 30 Ιουλίου 2019 ή ώρα 23.59 στο e-mail την ίδια ημερομηνία

Η Κριτική Επιτροπή αποτελείται από διακεκριμένους στιχουργούς του Συλλόγου Κρητών Στιχουργών «Μιχάλης Καυκαλάς».

Θα δοθούν τρία (3) Βραβεία και έπαινοι στις μαντινάδες που θα συγκεντρώσουν υψηλή βαθμολογία.

Η Απονομή των Βραβείων θα γίνει στη διάρκεια ειδικής Εκδήλωσης το Σάββατο 17 Αυγούστου 2019 στο Χαρασό, Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Χερσονήσου.

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *