Όλγα Κεφαλογιάννη στο CNN Greece: Η ΝΔ είναι πάντα καραμανλική

Shares

Σε συνέντευξή της στο CNN Greece, η Όλγα Κεφαλογιάννη είπε ότι στους 8 μήνες διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας έχει εμπεδωθεί η αίσθηση στην κοινωνία ότι έκλεισε ο κύκλος της κρίσης. Χαρακτήρισε δε μεγάλη πρόκληση και στοίχημα για την κυβέρνηση την αντιμετώπιση της φτώχειας. Ωστόσο, εμμέσως πλην σαφώς, υποστήριξε ότι δεν γίνονται αρκετά για την υποστήριξη της ελληνικής επιχείρησης. «Μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει ολοκληρωμένες πολιτικές στήριξης της εγχώριας επιχειρηματικότητας», υπογράμμισε.
Η βουλευτής Α’ Αθήνας και πρώτη σε σταυρούς στις πρόσφατες εκλογές, κράτησε αποστάσεις από τους χειρισμούς της Λίνας Μενδώνη στο ζήτημα των πνευματικών δικαιωμάτων. Χαρακτήρισε πολύ σημαντικό επίσης ότι πήρε άδεια η ΕΔΕΜ, ο συλλογικός οργανισμός διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων των δημιουργών.

Στέλνοντας ένα καθαρό πολιτικό μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες, η κυρία Κεφαλογιάννη τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι πάντα καραμανλική. «Είμαι παραταξιακή. Ανήκω στη μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας. Ο ιδρυτής της Κωνσταντίνος Καραμανλής έχει μιλήσει εδώ και 46 χρόνια για τον κοινωνικό φιλελευθερισμό. Το μήνυμα του είναι πάντα επίκαιρο», είπε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η συνέντευξη της Όλγας Κεφαλογιάννη στο CNN Greece.

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *