Κεφαλογιάννη

Η ξεκάθαρη απάντηση της Όλγας Κεφαλογιάννη για τον ανασχηματισμό

Shares

Η Όλγα Κεφαλογιάννη είχε αρνηθεί την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη να αναλάβει το χαρτοφυλάκιο (μόνο) του Υπουργείου Τουρισμού, αφού αισθανόμενη τις δυνάμεις της και στηριζόμενη στην εμπειρία της, “απαίτησε” (κατά κάποιο τρόπο) ένα ολοκληρωμένο «πακέτο» Τουρισμού-Πολιτισμού.

Ως εκ τούτου, έμεινε εκτός κυβέρνησης παρά το γεγονός ότι η άλλοτε τομεάρχης Πολιτισμού της Νέας Δημοκρατίας αναδείχθηκε πρώτη σε σταυρούς στην Α’ Αθηνών.

Πλέον, όμως, οι συνθήκες έχουν -κατά πώς φαίνεται ωριμάσει- για την ένταξή της στο κυβερνητικό σχήμα και ενόψει του επικείμενου ανασχηματισμού που δρομολογεί Κυριάκος Μητσοτάκης, η Ρεθυμνιώτισσα πολιτικός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook την ξεκάθαρη θέση της, δηλώνοντας την εμπιστοσύνη της στον τρόπο λήψης των όποιων αποφάσεων εκ μέρους του πρωθυπουργού.

 

Περί ανασχηματισμού…

«Με ρωτάνε δημοσιογράφοι σε σχέση με τις διορθωτικές κινήσεις που σκέφτεται να κάνει ο πρωθυπουργός στο κυβερνητικό σχήμα. Σε ότι με αφορά, έχω απαντήσει πολλές φορές πώς αντιλαμβάνομαι τον ρόλο ενός σύγχρονου πολιτικού.

Τιμώ την εντολή που μου έχει δώσει ο ελληνικός λαός να τον εκπροσωπώ στο ελληνικό κοινοβούλιο και υπηρετώ με πίστη τις αρχές και τις αξίες της παράταξής μου.

Ο σχεδιασμός του κυβερνητικού σχήματος, οι επιλογές όπως και οι αλλαγές του, είναι αποκλειστικό προνόμιο του ίδιου του πρωθυπουργού», ανέφερα χαρακτηριστικά η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *