Οι αδερφές από την Κρήτη που αρνήθηκαν να πάνε στο survivor

Shares

Δέχτηκαν στα μέσα Ιανουαρίου ,ένα τηλεφώνημα από την παραγωγή του Survivor μέσω του οποίου τις προσκαλούσαν  να είναι μεταξύ των παικτών που θα συμμετείχαν στο δημοφιλές  reality.

Ο λόγος για τις καταξιωμένες , από το Ηράκλειο της Κρήτης ,αθλήτριες του στίβου , αδερφές Βασιλείου.

«Στα μέσα Ιανουαρίου δεχτήκαμε μήνυμα στο Facebook από την παραγωγή του παιχνιδιού και η αλήθεια είναι ότι μας παραξένεψε. Ακολούθησε όμως αμέσως μετά και τηλέφωνο όπου οι συντελεστές μας απηυθύναν  επισήμως πρόσκληση για να συμμετέχουμε και εμείς για 3 μήνες στο τηλεπαιχνίδι στον ΄Άγιο Δομίνικο,» αναφέρει στο  neakriti.gr η  Άννα Βασιλείου.

«Μόλις είχαμε επιστρέψει από την Αφρική που είχαμε πάει για προετοιμασία .  Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι είναι από την παραγωγή του ΣΚΑΙ.. Ήθελαν εμένα και την αδερφή μου να συμμετέχουμε στο παιχνίδι ,στην ομάδα των διάσημων αναφέρει από την πλευρά της η Ειρήνη Βασιλείου .

Οι δίδυμες πρωταθλήτριες του στίβου  που έχουν χαρίσει μεγάλες στιγμές με τις επιδόσεις τους σε όλους τους Έλληνες ,δίχως να το σκεφτούν και πολύ αρνήθηκαν να συμμετάσχουν , δίχως παράλληλα να το έχουν μετανιώσει.

«Σίγουρα θα ήταν μία διαφορετική εμπειρία αλλά σε καμία περίπτωση δεν μετανιώνω που δεν πήγαμε. Το βαρύ πρόγραμμα που έχουμε και με το δεδομένο τότε ότι μόλις είχαμε επιστρέψει από προετοιμασία στο εξωτερικό δεν άφησε περιθώρια για δεύτερη σκέψη. Απαντήσαμε αμέσως πως δεν το επιθυμούμε και η συζήτηση έκλεισε εκεί χωρίς να μας γίνουν γνωστές άλλες λεπτομέρειες γύρω από το survivor»,προσθέτει η Άννα την οποία και πετύχαμε εν ώρα προπόνησης.

«Ήταν δύσκολο να πάρουμε μία τέτοια απόφαση και να λείπουμε για τόσο διάστημα. Σίγουρα θα ήταν μία εμπειρία αλλά σίγουρα δεν μετανιώνω που δώσαμε αρνητική απάντηση,»υπογραμμίζει από την πλευρά της η Ειρήνη.

Τα χρυσά κορίτσια του αθλητισμού προπονούνται εντατικά αυτό το διάστημα με την Άννα να βάζει επόμενο στόχο τους Παγκρήτιο  διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου στο Ηράκλειο στις 22 Απριλίου και την Ειρήνη να προσπαθεί να βρει τα «πατήματα» της μετά από έναν τραυματισμό.

 

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

Shares


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *