Ελληνάρας «τσαμπουκαλεύεται» όταν του κάνουν παρατήρηση επειδή πάρκαρε σε θέση ΑμΕΑ! | ΒΙΝΤΕΟ

Shares

Πολλοί λένε πως είναι τα μικρά πράγματα που κάνουν έναν λαό μεγάλο κι οπωσδήποτε το παράδειγμα που θα δούμε στο παρακάτω βίντεο δεν μας τιμάει.

Ένας οδηγός που δεν θέλει να χαλάσει τη βολή του και αποφασίζει να παρκάρει άνετος και καμαρωτός σε μια θέση πάρκινγκ για ΑμΕΑ, παρά το γεγονός ότι η σήμανση στο χώρο βγάζει… μάτια.

Ένας περαστικός αποφασίζει να βιντεοσκοπήσει την κίνηση του οδηγού και όταν του ζητάει τον λόγο, εκείνος βγαίνει από το αμάξι μαινόμενος και με εμφανώς απειλητική διάθεση!

Γνωρίζοντας πως ο συγκεκριμένος δεν είναι ο μοναδικός που αδιαφορεί για τα αυτονόητα σε αυτήν εδώ τη χώρα, ξεροκαταπίνουμε από αμηχανία μπροστά στη συλλογική μας αναισθησία…

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

 

Η σιωπή είναι αποδοχή!Την επόμενη φορά μιλήστε…..Καθημερινά χιλιάδες συνάνθρωποι μας ταλαιπωρούνται εξαιτίας "κυρίων" σαν κι αυτόν.Κι επειδή του το υποσχέθηκα, βοηθήστε να τον δει όλος ο κόσμος.Αφου τον καμαρώσετε παρακαλώ μοιραστείτε το…ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Gepostet von Αστεία ιστοσελίδα . . am Mittwoch, 3. April 2019

Shares

2 comments

  1. Pingback: Σκότωσαν μπροστά από την είσοδο του σπιτιού της την Ελένη Φανουράκη!

  2. Και πού να δείτε τι κάνουν όταν τους την πεις επειδή πάρκαραν σε πεζοδρόμιο, διάβαση, ράμπα αναπήρων. >:-(
    Παρόλα αυτά εγώ δε θα καταδίκαζα όλο τον Ελληνικό λαό.
    Για κάθε ****** (βάλτε επίθετο της αρεσκείας σας) που παρκάρει όπου θέλει, υπάρχουν άλλοι δέκα που παρκάρουν νόμιμα στο πάρκιν ή κάνουν γύρους ώσπου να βρουν μια θέση που δεν ενοχλεί.
    Κι ενώ παλιά όλοι συμβιβάζονταν με τα χάλια γύρω τους, σήμερα υπάρχει κόσμος που αντιδρά. Ιδίως οι νέοι, όπως το παλικάρι με το κινητό. Σιγά σιγά ο Ελληναράς του βίντεο θα συμμορφωθεί από την πίεση της πλειοψηφίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *