Μάχιμος τουρίστας διέσχισε ΟΛΗ την νότια ακτογραμμή της Κρήτης με καγιάκ! | ΒΙΝΤΕΟ

Shares

Υπάρχουν οι χιλιάδες τουρίστες από κάθε γωνιά του πλανήτη που επισκέπτονται την Κρήτη για να χαλαρώσουν στις μαγευτικές παραλίες της και να ζήσουν από κοντά στιγμές αυθεντικής φιλοξενίας από τους ντόπιους. Υπάρχουν ωστόσο και οι εξαιρέσεις ανάμεσα τους που επιδιώκουν στιγμές όχι χαλάρωσης αλλά αδρεναλίνης και περιπέτειας. Ίσως βέβαια να είναι ο δικός τους ιδιαίτερος τρόπος να χαλαρώσουν από την προσωπική τους καθημερινότητα.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι δίχως καμία αμφιβολία ο ξεχωριστός Γκερβές Γουαρίν που αποφάσισε να διασχίσει όλη την ακτογραμμή της Νότιας Κρήτης με καγιάκ!

Ο τολμηρός κωπηλάτης αναχώρησε με αυτοπεποίθηση την άνοιξη στις 9 Μαΐουαπό την Παλαιοχώρα Χανίων και διένυσε 400 ολόκληρα χιλιόμετρα στη θάλασσα μέχρι τον Μόχλο Λασιθίου όπου έφτασε στις 22 Μαΐου.

Το εντυπωσιακό και δύσκολο εγχείρημα του μπορεί να ήταν πράγματι εξαντλητικό, αλλά του πρόσφερε σπάνιες εικόνες και συναισθήματα. Κατάφερε να δει από κοντά κυριολεκτικά τις μισές παραλίες της Κρήτης και να απολαύσει τα ομορφότερες ώρες της ημέρας στη φύση…

Στο μοναδικό αυτό ταξίδι και εμπειρία ζωής, κατέγραφε καθημερινά πλάνα θέλοντας να παρουσιάσει σε όλους λίγες στιγμές από όσες έζησε για 2 εβδομάδες στην ακτογραμμή του Νότου της Κρήτης.

Δείτε το βίντεο που έφτιαξε και δημοσίευσε στο youtube:

 

Shares