νοσοκομειο

Καρναβαλική ομάδα έκανε δωρεά 4.000€ στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου!

Shares

Παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί η πράξη ανθρωπιάς, στην οποία προχώρησε τις προηγούμενες ημέρες η καρναβαλική ομάδα του Ρεθύμνου «Εμείς και Εμείς», η οποία δώρισε στο νοσοκομείο της πόλης ένα ακόμα σημαντικό ιατρικό μηχάνημα.

Ο λόγος για έναν ανιχνευτή φλεβών, συνολικής αξίας 3.450 ευρώ που αγοράστηκε με έσοδα των μελών της ομάδας και πλέον βρίσκεται στο «οπλοστάσιο» των γιατρών του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Το εν λόγω μηχάνημα -που θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τις ευπαθείς ομάδες- το πρότειναν οι ίδιοι οι γιατροί όταν τα μέλη της ομάδας, τους κατέθεσαν το ερώτημα για το τι έχουν ανάγκη αυτή την περίοδο προκειμένου να το αγοράσουν…

Αξιοσημείωτη είναι επίσης και η προσφορά που έκανε το μέλος των «Εμείς και Εμείς», Ανδρέας Τζαγκαράκης, ο οποίος με δικά του έξοδα αγόρασε και την τροχήλατη βάση του μηχανήματος, αξίας 620 ευρώ.

Θα πρέπει ακόμα να τονιστεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η εν λόγω καρναβαλική ομάδα του Ρεθύμνου «ξεδιπλώνοντας» το κοινωνικό της πρόσωπο, έχει βρεθεί -με δωρεές της- στο πλευρό μεταξύ άλλων του γηροκομείου, του συλλόγου «Αγάπη» και φυσικά του νοσοκομείου.

Πηγή: neakriti

Shares

1 comment

  1. Pingback: Βγάζουμε το καπέλο στις Ομάδες του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού για τη δωρεά τους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *