Αυτός είναι ο πιο εξωτικός προορισμός της Κρήτης! | ΒΙΝΤΕΟ

Shares

Δεν πρέπει να υπάρχει άνθρωπος που να έχει επισκεφτεί την νήσο Χρυσή στα ανοιχτά της Ιεράπετρας και να μην την έχει ξεχωρίσει ως έναν από τους πιο εντυπωσιακούς τόπους που έχουν δει τα μάτια του!

Τα ασύγκριτα τυρκουάζ νερά που την περιβάλουν, οι ροζ αποχρώσεις της γεμάτης κοχύλια αμμουδιάς και το προστατευόμενο δάσος με τους μεγάλους άρκευθους και τα θαμνοκυπάρισσα είναι τα τρία στοιχεία που την ξεχωρίζουν από άλλα τοπία της Κρήτης.

Η νήσος Χρυσή που ονομάζεται επίσης Γαϊδουρονήσι, συγκεντρώνει κάθε καλοκαίρι χιλιάδες τουρίστες που την επισκέπτονται με τα καθημερινά δρομολόγια που εκτελούνται από το λιμάνι της Ιεράπετρας και απολαμβάνουν ένα αξέχαστο μπάνιο κυρίως στην εξωτική παραλία της Πελεγρίνας ή Χρυσής Ακτής μέχρι το απόγευμα.

Για όσους έχουν την διάθεση να ανακαλύψουν ακόμη περισσότερες ομορφιές του νησιού, είναι σίγουρο πως η Χρυσή έχει αρκετά επιμέρους τοπία που θα κάνουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς να την χαρακτηρίσουν ως επίγειο παράδεισο

Εσείς την έχετε επισκεφτεί; Αν όχι, απολαύστε το εξαιρετικό βιντεάκι που δημοσιεύτηκε στο youtube κανάλι fotorama Ier και μεταφερθείτε για λίγα λεπτά στο «διαμάντι» του Κρητικού πελάγους:

Shares

1 comment

  1. Pingback: Λιμνοθάλασσα Μπάλου: Αφεθείτε για 3 λεπτά στον επίγειο «παράδεισο» της Δυτικής Κρήτης | ΒΙΝΤΕΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *