ψειρα νησιδα

Ψείρα: Η νησίδα με το σπουδαίο Μινωικό παρελθόν και τις μυστικές παραλίες | ΒΙΝΤΕΟ

Shares

Ανοιχτά του κόλπου Μεραμπέλου στα βορειοανατολικά της Κρήτης βρίσκεται σε μικρή απόσταση η νησίδα Ψείρα που  παρά το ότι είναι άνυδρη και δίχως πράσινο, κρύβει πολλές ομορφιές παρά το μικρό της μέγεθος αλλά και πλούσιο αρχαιολογικό ενδιαφέρον. Τα ιστορικά ευρήματα που έχουν ανακαλυφθεί τις πρόσφατες δεκαετίες, την έχουν κάνει έναν ανερχόμενο τουριστικό προορισμό που κάθε χρόνο γίνεται και πιο γνωστή.

Τα τιρκουάζ νερά που την περιβάλουν, οι γραφικές μικρές παραλίες που μπορείτε να ανακαλύψετε και η εντυπωσιακή θέα της γύρω περιοχής από την κορυφή του νησιού είναι στοιχεία που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις κάθε επισκέπτη. Όσο για εκείνους που είναι λάτρεις της ιστορίας δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως θα εντυπωσιαστούν από το σπουδαίο μινωικό παρελθόν της νησίδας.

Ο κινηματογραφιστής του αγαπημένου μας καναλιού στο youtube fotorama, συνεχίζει την αξιόλογη δουλειά με μεράκι και αγάπη για την Κρήτη, παρουσιάζοντας αυτή την φορά μια παραγωγή με σούπερ εναέρια πλάνα και λήψεις πάνω στην νησίδα Ψείρα που καλούν όσους δεν την έχουν επισκεφτεί, να το κάνουν με την πρώτη ευκαιρία.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε στο κανάλι του στο youtube και μας μεταφέρει για λίγα λεπτά στην νησίδα Ψείρα με τις εντυπωσιακές αποχρώσεις του μπλε και το σπουδαίο αρχαιολογικό παρελθόν:

 

Shares

1 comment

  1. Pingback: Αλμυρίδα και Αλυκή: Τα κρυμμένα «διαμάντια» στη βόρεια ακτογραμμή της Κρήτης | ΒΙΝΤΕΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *