Παππάς

Ο Νίκος Παππάς περνάει ωραία στο Ρέθυμνο και αυτό βγαίνει προς τα έξω!

Shares

Ο Νίκος Παππάς είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους και πολυσυζητημένους Έλληνες μπασκετμπολίστες της γενιάς του. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού, με την έντονη προσωπικότητα, τραβάει συχνά τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του, ενώ δεν είναι λίγες εκείνες οι φορές που η κοινωνική του δράση και η άποψη για τα κοινωνικοπολιτικά τεκταινόμενα, τον κάνουν να ξεχωρίζει από το… πολτοποιημένο «είναι» των κάθε λογής αθλητών.

Αυτά, λίγο πολύ είναι γνωστά στο ευρύ κοινό.

Αυτό που ενδεχομένως να μη γνωρίζουν πολλοί, είναι ο έρωτας που τρέφει ο Νίκος για την πόλη μας. 

Ένας έρωτας που γεννήθηκε εξαιτίας της παρουσίας στα μέρη μας του αδελφού του, ο οποίος σπούδαζε στο πανεπιστήμιο της Κρήτης. Γεγονός που έστελνε συχνά πυκνά και τον ίδιο τον Νίκο Παππά στο Ρέθυμνο, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει έναν έντονο δεσμό μαζί του.

Πριν από μερικές ημέρες και με αφορμή τη διεξαγωγή του All Star Game στο Ηράκλειο, ο Νίκος Παππάς επιβεβαίωσε την… καψούρα του και πέρασε αρκετό από το χρόνο του στην πόλη του Ρεθύμνου.

Μαζί με εκλεκτή, παναθηναϊκή παρέα, έκανε τις βόλτες του και διασκέδασε με την ψυχή του, ενώ ο κόσμος που τον συναντούσε δεν δίσταζε να φανερώσει την εκτίμηση προς το πρόσωπό του.

Η επίσκεψή του δε στο Ρέθυμνο, γνωστοποιήθηκε με τρόπο χαβαλεδιάρικο και κατά την παρουσία του στο All Star Game στα Τρία Αοράκια, εκεί όπου όταν του ζητήθηκε να πει μια μαντινάδα, εκείνος δεν δίστασε να σκαρφιστεί μία και να την αφιερώσει στον προπονητή του, τον Αμερικανό Ρικ Πιτίνο!

«Στο Ρέθυμνο επήγα εχθές και άρχισα να πίνω…» ξεκίνησε ο Παππάς με τη συνέχεια να φανερώνει πως σιγά-σιγά θα πρέπει να σκεφτεί σοβαρά μήπως ξεκινήσει καριέρα και ως μαντιναδολόγος!

Απολαύστε:

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *