Νικηφόρειος Δρόμος

Ρέθυμνο: Αναβάλλεται ο 7ος Νικηφόρειος Δρόμος

Shares

Λόγω της πανδημίας του κοροναϊού και των μέτρων που παίρνει η πολιτεία για την αποφυγή αυτής της πρωτοφανούς και ασύμμετρης απειλής για τον πλανήτη μας, είμαστε στη δυσάρεστη  θέση να προβούμε στην ακύρωση του 7ου Νικηφόρειου Δρόμου 2020, και η νέα ημερομηνία  διεξαγωγής του θα είναι  25 Απριλίου 2021.

Όσοι έχετε  δηλώσει συμμετοχή  στον 7ο Νικηφόρειο Δρόμο έχετε τις εξής δυνατότητες:

Α. Να ακυρώσετε τη συμμετοχή σας, προκειμένου να σας επιστραφεί το ποσό εγγραφής. Γι΄ αυτό σας παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε τον αριθμό λογ/σμου  και το IBAN σας, καθώς και το όνομα του δικαιούχου στο email της διοργάνωσής μας sports.rethymno@gmail.com , προκειμένου να σας κάνουμε ολική επιστροφή του ποσού που καταβάλατε. Σε περίπτωση διαφορετικής τράπεζας θα  γίνεται κράτηση του ποσού των εξόδων συναλλαγής.                                                                                                    

Η καταληκτική ημερομηνία δήλωσης ακύρωσης είναι η Πέμπτη 30 Απριλίου 2020.

Β. Να μην προβείτε στις παραπάνω ενέργειες, έτσι ώστε η εγγραφή να ισχύει για τη συμμετοχή σας στον 7ο Nικηφόρειο Δρόμο  που θα διεξαχθεί στις 25 Απριλίου 2021.

Η ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων, των εθελοντών, των κατοίκων της Κρήτης αλλά και η δημιουργία μοναδικών θετικών εμπειριών για όσους βιώνουν  το Νικηφόρειο Δρόμο σε όλες του τις διαστάσεις αποτελούν προτεραιότητα της διοργάνωσης. 

Επικοινωνία: sports.rethymno@gmail.com Τ. 28310 55645, 6976 991135


Με Αθλητικούς Χαιρετισμούς,

Δημήτρης Λαχνιδάκης, Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα αθλητισμού

Shares

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *