Νάξος

Νάξος: Καπετάνιος δίνει μάχη με τα κύματα και παλεύει με 9 μποφόρ | ΒΙΝΤΕΟ

Shares

Μάχη καπετάνιου με μποφόρ:Την Παραμονή των Χριστουγέννων, έλαβε χώρα ένα περιστατικό. Πρόκειται για ένα περιστατικό, το οποίο σχετίζεται, με τις θαλάσσιες συγκοινωνίες. Το πλοίο που φέρει το όνομα «Blue Star Delos» αναχώρησε από το λιμάνι του Πειραιά. Το δρομολόγιό του ήταν Πειραιάς-Πάρος-Νάξος-Σαντορίνη-Νάξος-Πάρος-Πειραιάς.

Η αναχώρηση του πλοίου από το λιμάνι του Πειραιά έλαβε χώρα στις 07.30 το πρωί. Μάλιστα, η αναχώρηση πραγματοποιήθηκε υπό καλές καιρικές συνθήκες. Ωστόσο, κατά την άφιξή του στο λιμάνι από το νησί της Νάξου δημιουργήθηκε πρόβλημα. Αυτό, διότι επικρατούσε μεγάλη φουρτούνα στις 17.15 το απόγευμα, που έφτασε, το πλοίο.

Ευτυχώς για καλή τύχη του πληρώματος και των επιβατών όλα πήγαν καλά. Μάλιστα, το πλοίο αναχώρησε άμεσα για τη Σαντορίνη. Πλέον, αποτελούσε μεγάλο στόχο να επιστρέψει λίγο αργότερα στο νησί και να συνεχίσει το ταξίδι του για Πάρο – Πειραιά. Ειδικότερα, μετά την ενδιάμεση στάση για Πάρο, θα ακολουθούσε τις συντεταγμένες για Πειραιά, όπου και θα αγκυροβολούσε στο λιμάνι του.

Μάχη καπετάνιου με μποφόρ: Βίντεο από τη μάχη που έδωσε ο καπετάνιος, με τα κύματα στο λιμάνι από το νησί της Νάξου

Πηγή: naxostimes

Shares


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *