“Μπορείτε να μας βοηθήσετε αλλά δεν θέλετε” είπε η Πρόεδρος της Έδρας στον Μιχάλη Λεμπιδάκη

Shares

Συγκλονιστικά είναι τα όσα καταθέτει στο δικαστήριο ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης περιγράφοντας τις στιγμές που έζησε στα χέρια των απαγωγέων του για περισσότερες από 180 ημέρες.

Όπως είπε, κατά τη διάρκεια της απαγωγής του επιτράπηκε να κάνει μπάνιο μόνο τέσσερις φορές ενώ τρεις ήταν οι φορές που άλλαξε ρούχα.

Αναφορικά με  δύο κατηγορούμενους από το Ρέθυμνο, είπε ότι του κρατούσαν το χέρι και ότι τον παρηγορούσαν στη διάρκεια της απαγωγής.

Μεταξύ άλλων ο επιχειρηματίας αναφέρθηκε στις συνθήκες κράτησής του όταν ρωτήθηκε από το δικαστήριο, λέγοντας ότι έτρωγε καλό φαγητό και ότι οι κατηγορούμενοι του επέτρεπαν να βλέπει τηλεόραση και να διαβάζει εφημερίδες.

“Με ρώτησαν αν είμαι τσιπαρισμένος”

Χαρακτηριστικό πάντως είναι αυτό που ανέφερε για την ημέρα της απαγωγής. Όπως είπε, όταν οι απαγωγείς του έκλεισαν το δρόμο “με ρώτησαν αν είμαι τσιπαρισμένος κι εγώ τους απάντησα όχι”.

“Μπορείτε να μας βοηθήσετε αλλά δεν θέλετε” είπε κάποια στιγμή η Πρόεδρος της Έδρας.

Στην αίθουσα του δικαστηρίου βρίσκονται και οι 12 κατηγορούμενοι με τους οποίους βρέθηκε ουσιαστικά πρώτη φορά στον ίδιο χώρο ο επιχειρηματίας, μετά την απελευθέρωσή του.
Η κατάθεσή του αναμένεται μαραθώνια καθώς μέσα από αυτή, οι Δικαστικές Αρχές θα πάρουν σημαντικά στοιχεία για την εξέλιξη της διαδικασίας.

Πηγή: ekriti.gr

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *