Να γιατί το Mouse είναι η πιο παρεΐστικη καφετέρια του Ρεθύμνου! | ΦΩΤΟ

Shares

Μπήκε το φθινόπωρο και αν για κάποιους αυτό σημαίνει τέλος καλοκαιριού, μελαγχολία, αναμνήσεις ή αντίστροφη μέτρηση για το επόμενο καλοκαίρι, για κάποιους σημαίνει το ξεκίνημα μίας ακόμη περιόδου γεμάτη αγώνες, παιχνίδι, συζητήσεις, όμορφες παρέες!

Το Mouse είναι ο απόλυτος παρεΐστικος προορισμός για ντόπιους και «επισκέπτες» για περισσότερα από 14 έτη.

Το Mouse έχει καθιερωθεί στην πόλη του Ρεθύμνου για τους αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ, που κάθε φορά που οι μεγάλες οθόνες του καφέ μεταδίδουν γεμίζουν ασφυκτικά το μαγαζί, αλλά και γιατί φτιάχνει τον καλύτερο φρέντο καπουτσίνο στο Ρέθυμνο και έναν από τους καλύτερους της χώρας, ικανοποιώντας τα γούστα ακόμη και των πιο περίεργων φίλων του καφέ.

Το Mouse ωστόσο, δεν είναι μόνο ένα sports cafe.

Είναι επίσης οι παρέες που καθημερινά συνωστίζονται είτε για να παίξουν κάποιο από τα πολλά παιχνίδια (με κυριότερο τα μεγάλα τουρνουά tichu!) ή απλά για να βρεθούν και να συζητήσουν από κοντά για διάφορα ζητήματα όπως ο αθλητισμός, η πολιτική, η οικονομία, τα τεκταινόμενα στο πανέμορφο Ρεθυμνάκι.

Βρίσκεται στην καρδιά μίας τουριστικής πόλης η οποία έχει ιδιαίτερο παλμό τους καλοκαιρινούς μήνες, ωστόσο φροντίζει με την… ζεστασιά του να κρατάει αναμμένο το ενδιαφέρον τόσο τους φθινοπωρινούς, όσο και τους χειμερινούς μήνες!

Γίνε και εσύ μέλος της μεγάλης παρέας του Mouse, αλλά προσοχή! Tο τραπέζι το μεγάλο όπως μπαίνεις δεξιά, είναι ΠΑΝΤΑ reserve 🙂

 

Πληροφορίες:

Κουντουριώτη 153, Ρέθυμνο
Τηλ:  2831 027396

Shares